پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ آبان ۱۳۸۸، ۱۱:۳۴

جلسه ویژه برای رئیس فوتبال؛

نمایندگان فوتبال ایران بدون کفاشیان عازم مالزی می شوند

نمایندگان فوتبال ایران بدون کفاشیان عازم مالزی می شوند

نمایندگان فدراسیون فوتبال برای شرکت در نشست AFC و انتخاب بهترین‌های سال فوتبال آسیا امشب و در غیاب علی کفاشیان عازم مالزی خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان فدراسیون فوتبال شامل عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ برتر و محمد منصور عظیم زاده رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال ساعت 19 امشب در حالی عازم کوالالامپور خواهند شد که علی کفاشیان برای شرکت در یک جلسه اضطراری و مهمی که در خصوص فوتبال خواهد داشت با دو روز تاخیر عازم مالزی می شود.

همچنین در این سفر حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس نیز حضور خواهد داشت و این در حالی است که واعظ آشتیانی مدیرعامل باشگاه استقلال بدلیل شرکت در مناسک حج تمتع از این سفر عذرخواهی کرده است.

نشست ویژه لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا طی روزهای اول و دوم آذرماه برگزار خواهد شد و علی کفاشیان و عزیزمحمدی در این جلسه شرکت خواهند کرد. همچنین در این روز قرار است از نشان ویژه مسئولیت‌های اجتماعی رونمایی شود.

ضمن اینکه مراسم انتخاب بهترین‌های سال آسیا روز 24 نوامبر(سوم آذرماه) در شانگریلا هتل شهر کوالالامپور مالزی برگزار خواهد شد. فدراسیون فوتبال ایران و هادی عقیلی ملی پوش تیم سپاهان اصفهان در میان گزینه‌های بهترین‌های سال فوتبال آسیا حضور دارند. 

کد خبر 986776

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha