پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۳۱

تا زمان انتخاب مربی جدید؛

هیئت مدیره باشگاه ابومسلم بر ادامه همکاری با کاظمی تاکید کرد

هیئت مدیره باشگاه ابومسلم بر ادامه همکاری با کاظمی تاکید کرد

اعضای هیئت مدیره باشگاه ابومسلم بر ادامه همکاری فرهاد کاظمی به عنوان سرمربی تیم فوتبال ابن باشگاه تا زمان انتخاب سرمربی جدید تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که پنج شنبه شب به ریاست دکتر زمان رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل باشگاه ابومسلم و با حضور مهندس عباسی، دکتر اسداللهی، احمد انوری و ارتباط تلفنی با آریا منش در محل باشگاه ابومسلم برگزار شد، اعضای هیئت مدیره با توجه به گزارش عملکرد فرهاد کاظمی در اردوی ترکیه و تاثیرگذاری این مربی در بهبود شرایط فنی سیاه جامگان متفق القول بر ادامه همکاری وی با تیم ابومسلم حداقل تا زمان انتخاب سرمربی جدید تاکید کردند.

این در حالی است که فرهاد کاظمی بدلیل صادر نشدن کارت مربیگری از سوی سازمان لیگ هفته گذشته از سرمربیگری ابومسلم کناره گیری کرد.

با وجود مشکلات موجود بر سر راه فعالیت کاظمی در ابومسلم، هیئت مدیره این باشگاه همچنان وی را بهترین گزینه برای عهده دار شدن مسئولیت فنی تیم ابومسلم دانستند و خواستار رفع موانع و مشکلات موجود بر سر راه مربیگری وی شدند.

در پایان این نشست اعضای هیات مدیره مقرر کردند با توجه به قرارداد باشگاه ابومسلم با فرهاد کاظمی وی از فردا (شنبه) به مشهد باز گردد و کار تمرینات این تیم را زیر نظر بگیرد. 

کد خبر 986893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha