پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ آبان ۱۳۸۸، ۱۵:۰۰

امام جمعه اصفهان:

تحریمهای اقتصادی کشورهای غرب گواهی دهنده ناتوانی آنان در برابر ایران است

تحریمهای اقتصادی کشورهای غرب گواهی دهنده ناتوانی آنان در برابر ایران است

اصفهان - خبرگزاری مهر: امام جمعه اصفهان گفت: در حال حاضر کشورهای غربی و بخصوص آمریکا در برابر ایران اظهار عجر و ناتوانی می کند که تحریهای موجود نیز خود گواهی دهنده این مسئله است.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان آیت الله سید یوسف طباطبائی نژاد در خطبه های این هفته نماز جمعه اصفهان با انتقاد از برخی رفتارهای مفتیان کشورهای عربی گفت: اینکه آنان مخالفت با آمریکا را جایز نمی دانند امری شایسته نیست و نباید در این عرصه از تعالیم دینی خود دور شویم.

وی ادامه داد: همواره تعالیم دینی مسلمانان به آنان گوشزد می کند که از مخالفان دین اسلام که امروزه آمریکا نمونه بارز آن است، برائت کنیم که اکنون متاسفانه این امر توسط برخی از مسلمانان فراموش شده است.

طباطبائی نژاد ادامه داد: در این عرصه جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس فرامین دین مبین اسلام حرکت و عمل کرده است و اکنون نیز دشمن در برابر ایران و اسلام اظهار عجز و ناتوانی می کند، چنانچه تمدید تحریمها بر ضد ایران خود گواهی بر ناتوانی کشورهای غربی و بویژه آمریکا در برابر ایران است.

کد خبر 986918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha