به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یونهاپ کره جنوبی، "باراک اوباما" روز پنجشنبه خطاب به گروهی از نظامیان آمریکایی در سئول گفت که برخی از نیروهای امنیتی به افغانستان اعزام می شوند و در آنجا خدمت خواهند کرد.
اظهارات اوباما در پی اظهارات "مایک مولن" رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا مبنی بر جابجایی 28 هزار و 500 نظامی آمریکایی به افغانستان بیان شد.
در حال حاضر 62 هزار نظامی آمریکایی در جبهه های افغانستان مستقر هستند و قرار است تا پایان سال جاری شش هزار نفر دیگر بر این تعداد افزوده شود.
بر اساس این گزارش نظامیان آمریکایی در حالی جان خود را از دست دادند که "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا هنوز چاره ای را برای پایان دادن به خشونتها در افغانستان نیندیشیده و تاکنون به نتیجه ای درباره اعزام نیروهای بیشتر در این کشور دست نیافته است.
نظر شما