پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ آبان ۱۳۸۸، ۱۰:۱۸

دانشجوی هسته‌ای در آتش سوخت/

جزئیات مرگ دانشجوی دانشگاه ارومیه / شکایت دانشگاه از صاحب خوابگاه

جزئیات مرگ دانشجوی دانشگاه ارومیه / شکایت دانشگاه از صاحب خوابگاه

رئیس دانشگاه ارومیه جزئیات مرگ یک دانشجوی این دانشگاه را تشریح کرد و گفت: به نظر می رسد این دانشجوی فیزیک هسته ای به علت نشت گاز در خوابگاه دچار آتش سوزی شده و برای نجات خود را از طبقه چهارم به بیرون پرتاب کرده است.

حسن صدقی گمچه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه ارومیه حدود 64 خوابگاه خودگردان طرف قرارداد دارد که به آنها دانشجو برای اسکان معرفی می شود و وظیفه مدیریت و نگهداری دانشجویان به عهده خود مالک و پیمانکار است.

وی افزود: دانشگاه تنها وظیفه نظارت را به عهده دارد تا حقی از دانشجویان تضییع نشود.

رئیس دانشگاه ارومیه گفت: این خوابگاه طبق قرارداد قرار بود از سیستم گرمایشی پکیج و رادیاتور استفاده کند که متاسفانه در جریان قرار گرفتیم بعد از اتمام کار نصب پکیج در چند طبقه ابتدایی بر خلاف قرارداد در سایر طبقات بخاری به کار گرفته شده است.

وی افزود: به محض اطلاع از این موضوع به خوابگاه مذکور مراجعه کرده و مراتب اعتراض خود را اعلام کردیم که قرار شد در اولین فرصت یعنی فردای آن روز سیستم پکیج برای طبقات بالا فراهم شود.

صدقی گمچه گفت: این طور که از شواهد پیدا است فردای همان روز دانشجو پیش از ظهر به خوابگاه باز می گردد و قصد روشن کردن بخاری را داشته که دچار انفجار و حریق شده و خود را از طبقه چهارم به پایین پرت می کند که متاسفانه پس از برخورد با سیم برق به کف خیابان می افتد. 

وی افزود: دانشگاه ارومیه هم اکنون از خوابگاه خودگردان مذکور شکایت کرده و رئیس این خوابگاه تحت پیگیرد قانونی قرار دارد.

رئیس دانشگاه ارومیه به مهر گفت: تمامی دانشجویان این خوابگاه را از خوابگاه مذکور به خوابگاه نیمه تمام دانشگاه انتقال دادیم. شوفاژهای این خوابگاه هم اکنون در حال نصب است.

وی افزود: کار انتقال دانشجویان که چیزی حدود 50 نفر بودند تا پاسی از نیمه شب طول کشید و با وجود سرما و کامل نشدن کار ساختمان ترجیح دادم دانشجویان در سرما بخوابند ولی در چنین محل ناامنی ساکن نباشند.

کد خبر 987154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha