پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مرداد ۱۳۸۳، ۱۵:۰۸

با دستور رئيس جمهور ؛

كميسيون ويژه اي براي حل بحران چاي تشكيل شد

سيد محمد خاتمي رييس جمهور دستور تشكيل كميته ويژه براي حل بحران چاي را در مناطق شمالي كشور صادر كرد .

به گزارش خبرگزاري مهر و به نقل از سايت بازتاب، رييس جمهور در دستوري به معاون اول خود، برتشكيل كميسيون ويژه براي حل بحران چايكاران تاكيد كرده است.
رييس‌جمهور در اين دستور، محمدرضاعارف را موظف كرده است كه كميسيون ويژه متشكل از وزير جهاد كشاورزي، وزير بازرگاني، مسؤولان نظام بانكي كشور و استاندار گيلان تشكيل داده و با برگزاري جلسه درحضور رييس‌جمهور، مشكل چايكاران  را مورد رسيدگي قرار دهد.
عبدالغفار شجاع دبير سازمان نظام مهندسي كشاورزي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر، در اين باره گفت: تشكيل كميسيون ويژه بحران چاي ضروري و اميد است اين كميسيون هرچه سريعتر با اجراي كار كارشناسي فعاليت خود را آغاز كند.
وي تصريح كرد: براي رسيدگي بحران صنعت چاي كشور ظهر امروز چهارشنبه آيت الله قرباني نماينده ولي فقيه در استان گيلان با استاندار اين استان ديدار كرد، همچنين استاندارگيلان نيز ديروز سه شنبه با كارخانه داران چاي مذاكراتي انجام داده كه قرار است نتايج مذاكرات انجام شده فردا با حضور استاندار گيلان و نمايندگان مناطق شمالي كشور در مجلس، در ديدار با رييس جمهوري ارائه شود .
شجاع ، تشكيل كميسيون ويژه رييس جمهور را در راستاي ديدار فرداي رييس جمهوري با نمايندگان مناطق شمالي كشور دانست و تاكيد كرد: اگر اين كميسيون تشكيل نشود و يا به نتيجه اي نرسد ، بايد منتظر فاجعه اي بزرگ در مناطق شمالي كشور بود.

کد خبر 98765

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha