به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، وحید جلال زاده پیش از ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر یکی از گله مندی های مردم استان از دستگاه های اجرایی عدم رسیدگی مناسب و سریع به مشکلات و درخواستهای مردمی است.
وی ادامه داد: خدمت به مردم بزرگترین نعمت است که خداوند به ما مدیران در نظام جمهوری اسلامی ارزانی داشته است و ما باید قدردان این نعمت الهی باشیم.
جلال زاده در ادامه با اشاره به آغاز هفته بسیج بیان داشت: همه کسانی که تفکر بسیجی دارند عضو بسیج محسوب می شوند.
استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: بسیج به جز مبانی اسلام و ارزشهای دینی و الهی به چیز دیگری پایبند نیست و هرکس این تفکر را دارد، بسیجی است.
جلال زاده گفت: ما باید فرهنگ بسیجی را در جامعه پیاده کنیم و دستگاهی که فرهنگ اسلام و ارزشهای دینی را پیاده کند یک دستگاه بسیجی به شمار می رود.
وی با تاکید بر احیای فرهنگ و تفکر بسیجی بیان داشت: نسل امروز و مدیران بسیجی باید آرمان و ارزشهای والای این نیرو را به درستی به نسل آینده منتقل کنند.
وی در ادامه از مدیران دستگاه های اجرایی خواست بحث صرفه جویی در دستگاه ها را نه به عنوان یک شعار بلکه به طور جدی در سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
جلال زاده تاکید کرد: مدیران برای نیل به این هدف در جهت کیفی سازی نیروهای خود گام بردارند و بحث آموزش را در این بخش بسیار موثر است.
در این نشست که به مناسبت هفته بسیج ترتیب یافته بود چند تن از معاونان استاندار به بررسی مسائل و مشکلات اداری استان پرداختند و از مدیران بسیجی قدردانی شد.
نظر شما