پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ آذر ۱۳۸۸، ۹:۳۸

قطبی پس از شکست برابر اردن:

بازیکنان ایران در حد و اندازه‌های خود نبودند/ این شکست تجربه خوبی است!

بازیکنان ایران در حد و اندازه‌های خود نبودند/ این شکست تجربه خوبی است!

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازیکنان تیم من در مصاف با اردن در حد و اندازه‌های خود ظاهر نشدند و انرژی لازم را صرف نکردند و به همین خاطر نتیجه را واگذار کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی به دنبال شکست یک برصفر یکشنبه شب تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل اردن با بیان این مطلب افزود: پیش بینی می کردم یک بازی مشکل را مقابل اردن پیش رو خواهیم داشت و این موضوع در بازی یکشنبه شب به خوبی مشخص شد که بازیکنان تیم اردن پیروزی و کسب سه امتیاز را بیشتر از ما می خواستند.

وی با اشاره به اینکه بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران انرژی لازم را نداشتند و در حد اندازه‌های خود ظاهر نشدند، گفت: در نیمه دوم به مراتب بهتر از نیمه اول بازی کردیم و به دنبال کنترل جریان بازی بودیم اما نتوانستیم مقابل حملات اردن به نتیجه برسیم.

قطبی تماشاگران را یار دوازدهم اردن در دیدار با تیم ملی فوتبال کشورمان خواند و افزود: تماشاگران اردنی با تشویق‌های خود اطمینان خاطر مثبتی به بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورشان می دادند و آنها نیز با هماهنگی بهتر بازی را به سود خود به پایان رساندند.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از تحول تیمش و اینکه در ترکیب این تیم از بازیکنان جدید و جوان استفاده شده است گفت و افزود: اگر می خواهیم یک تیم در شان فوتبال ایران داشته باشیم باید صبر کنیم تا به هدف بلند مدت خود برسیم. این شکست‌ها می تواند تجربه خوبی برای رشد فوتبال ایران باشد.

قطبی همانطور که پیش بینی می شد غیبت بازیکنانی مانند نکونام و شجاعی را عاملی در جهت شکست تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل اردن خواند و گفت:  آنها در یکی از لیگ‌های برتر دنیا بازی می کنند و تجربه آنها کمک بسیار بزرگی به تیم ایران است.

وی توپ ناکامی را در زمین داوران اماراتی دیدار با اردن نیز انداخت و اظهار داشت: پیش از مسابقه گفته بودم در چنین رقابت هایی که یک طرف آن یک تیم عربی است عاقلانه نیست که داور هم عرب باشد.

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و اردن در مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا یکشنبه شب در امان با نتیجه یک بر صفر به سود تیم میزبان به پایان رسید.

کد خبر 988542

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha