به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام رضایی با اعلام این خبر گفت: در این مراسم از مدیر پژوهشی نمونه، پژوهشگران برتر دانشگاه، پروژه های برتر کارشناسی و برگزیدگان مسابقات و المپیادهای دانشجویی برتر تقدیر می شود.
وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نمایشگاهی که به مناسبت هفته پژوهش از 24 تا 27 آذرماه سال جای از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می شود، شرکت می کند و دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی خو را در این نمایشگاه ارایه می کند.
مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: چاپ ویژه نامه عملکرد و دستاوردهای واحدهای پژوهشی از جمله امور پژوهشی، فناوری و ارتباط با صنعت، همکاری های علمی و روابط بین الملل، واحدهای تحقیقاتی و قطب های علمی، مراکز رشد و کارآفرینی و کتابخانه و اسناد مدارک علمی از دیگر برنامه های هفته پژوهش دانشگاه به شمار می آید.
نظر شما