به گزارش خبرگزاری مهر ، در این رقابتها که به مدت دو روز و با حضور 4 تیم داخلی و خارجی در ورزشگاه المپیک کیش برگزار شد تیم ملی ایران از عنوان قهرمانی دوره قبل خود دفاع کرد و بر سکوی اول ایستاد.
در دیدار نهایی این رقابتها که عصر یکشنبه برگزار شد ملی پوشان کشورمان با نتیجه 15 بر 5 تیم منتخب کیش را شکست دادند و اول شدند و کیش در جای دوم قرار گرفت. در دیدار رده بندی هم تیم گرجستان با نتیجه 28 بر 19 از سد اردن گذشت و به مقام سوم این مسابقات دست یافت.
مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور کریمی رئیس سازمان منطقه آزاد کیش، صادق عابدین رئیس فدراسیون بیس بال- راگبی، مت اوکنی ناظر فدراسیون جهانی، راس میشل دبیر کل کنفدراسیون راگبی آسیا و جمعی از مسئولان ورزشی کشور برگزار شد.
رقابتهای بین المللی راگبی کیش بعد از سه دوره برگزاری موفق در ایران امسال برای اولین بار در تقویم کنفدراسیون راگبی آسیا AREU قرار گرفت.
نظر شما