به گزارش خبر گزاري مهر به نقل از روزنامه ديلي تلگراف چاپ انگليس " الكساندر داونر" وزيرامور خارجه استراليااعلام داشت كه فيليپين و اسپانيا نياز دارند كه باحقايق روبرو شوند.
وي افزود آنها با خارج نمودن نيروهايشان از عراق به تروريست هااجازه دادند تا از آنها بهره برداري نمايند.
داونر گفت : من در خصوص اين حقيقت كه تروريستها با استفاده از نمونه هاي اسپانيا و فيليپين به استراليا فشار وارد ميكنند حساس هستم و اگر ما به خواسته هاي آنها گردن نهيم آنها از اين مسئله بهره برداري خواهند كرد، ما در صدد عذر خواهي از اسپانيا و فيليپين نيستيم و اجازه مي دهيم كه گذشته ها فراموش شود.
اين جنجالها بعد از اينكه دولت جديد اسپانيا در پي بمب گذاري در ايستگاه راه آهن مادريد كه منجر به كشته شدن 190 نفر گرديد و 1300 سرباز خود را از عراق فراخواند شروع شد.
نظر شما