پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۰۴

در اشاره به زرادخانه این رژیم؛

پرز توان کشتار دسته جمعی را ضامن عدم نابودی رژیم اسرائیل دانست

پرز توان کشتار دسته جمعی را ضامن عدم نابودی رژیم اسرائیل دانست

شیمون پرز در فیلمی مستند که به زودی عرضه خواهد شد، امنیت و قدرت اسرائیل را در وحشت همسایگان از توان کشتار دسته جمعی این رژیم که در زرادخانه هسته ای آن نهفته می باشد، دانسته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی نوشت: "انتخاب هسته ای" کلمه ای بود که توسط "شیمون پرز" (رئیس رژیم صهیونیستی) مصطلح گردید. پرز با اشاره به تسلیحات هسته ای اسرائیل، معتقد است که بیشتر کشورهای منطقه با اقناع به این مسئله که اسرائیل توانایی کشتار دسته جمعی آنها را دارد، دست به اقدامی علیه ما نمی زنند و این خود منبع قدرت تل آویو است.

این سخنان پرز در فیلمی مستند توسط دو صهیونیست گردآوری شده است. این دو مستند ساز از سال 1999 ساخت این فیلم را که حاوی نکات مهمی از ایده های پرز درباره رژیم صهیونیستی است، آغاز کرده اند که در آینده نزدیک آنرا پخش خواهند کرد.

یکی از مهمترین بخش های این فیلم مستند ، افکار و سخنان پرز در مسئله تسلیحات هسته ای رژیم صهیونیستی است که وی از اواخر دهه پنجاه و اوایل دهه شصت میلادی اشراف بر آنرا زیر نظر داشته است.

بنابر افکار پرز، صدها کلاهک هسته ای رژیم صهیونیستی تولید شده در دو نیروگاه هسته ای "دیمونا" و "ناحال شوریک" زمانی مورد استفاده قرار می گیرند که موجودیت این رژیم در خطر نابودی قرار گیرد.

کد خبر 988796

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha