پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۳۶

موسی پور:

قم می‌تواند خوراک فکری و فرهنگی کشور را تأمین کند

قم می‌تواند خوراک فکری و فرهنگی کشور را تأمین کند

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم گفت: قم از ظرفیت‌های فرهنگی غنی برخوردار است و می‌تواند تأمین کننده خوراک فکری و فرهنگی کشور باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور قبل از ظهر دوشنبه در دیدار مدیران سازمان تبلیغات اسلامی قم طی سخنانی گفت: قم به لحاظ فرهنگی منبع و پشتوانه عظیمی برای نشر و گسترش بیش از پیش فرهنگ و معارف دینی درکشور است و باید ساز وکارهای لازم برای استفاده از این ذخایر فراهم شود.

سازمان تبلیغات اسلامی بسیاری از سنت‌های حسنه را احیاء کرده است

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، این سازمان را یکی از نهاد‌های موثر و پرفایده درزمینه هدایت برنامه‌های فرهنگی در کشور نام برد و افزود: این سازمان کارهای فرهنگی بزرگی را با هزینه کم انجام داده است.

استاندار قم ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی با اتکا به نیروهای مستعد و توانمند و باعشق و علاقه و صرف کمترین هزینه‌، بسیاری از سنت‌های حسنه را احیاء کرده است.

حجت الاسلام موسی‌پور با اشاره به رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی در استفاده از فناوری‌های نوین در انجام تبلیغات بویژه راه‌اندازی سایت تبیان گفت: این نگاه هوشمندانه با گذشت زمان ضرورت خود را بیش از پیش نشان داده است.

وی بیان داشت: سازمان با این اقدام خود توانسته است با در اختیارگرفتن رسانه‌های سنتی و مدرن نقش موثری را درتقویت باورهای دینی داشته باشد.

استاندار قم ادامه داد: گرچه تبلیغات مدرن یک ضرورت است اما تبلیغات سنتی و چهره به چهره هنوز دارای کارایی مناسب و از اثربخشی لازم برخوردار است.

وی با تآکید بر ضرورت توجه به مسائل فرهنگی مناطق محروم استان مجتمع فرهنگی نور را یکی از مکانهای مستعد برای ارائه خدمات فرهنگی نام برد و افزود: باید از ظرفیتهای چنین مراکزی حداکثر استفاده را برد.

استاندار قم در پایان با اشاره به رویکرد دور سوم سفرهای هیئت دولت در زمینه توجه به مسائل فرهنگی گفت: باید برنامه‌ریزی لازم برای تهیه طرحهای مناسب و پیشنهاد مصوبات  فرهنگی متناسب با نیاز استان صورت گیرد.

رفع مشکلات فرهنگی جامعه نیازمند ایجاد جبهه واحدی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم نیز در این دیدار برطرف کردن مشکلات فرهنگی جامعه را نیازمند وحدت رویه و ایجاد جبهه واحد فرهنگی دانست.

حجتالاسلام عباس اسکندری رویکرد فرهنگی حجتالاسلام موسیپور را تحسینبرانگیز دانست و اظهار داشت: با روی کارآمدن دولتهای نهم و دهم توجه به مسائل ارزشی تقویت شد و این مسئله فعالیت مجموعههای فرهنگی و تبلیغی را روانتر کرده است.

وی ادامه داد: استان قم به ویژه بخشهای این استان با مشکلات عدیده فرهنگی مواجه است که برطرف کردن این مسائل نیازمند عزم جدی همه دستگاههای فرهنگی و ایجاد جبهه فرهنگی واحد است.

حجتالاسلام اسکندری نقش استانداری قم را در ایجاد وحدت رویه در فعالیتهای فرهنگی این استان را مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: هر چند که اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم ساماندهی ادارات بخشهای استان را در اولویت برنامههای خود قرار داد اما این ادارات از حداقل امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی برخوردار نیستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: البته علاوه بر توجه به نیازمندیهای بخشهای قم، باید قدمهایی در مناطق محروم این شهر نیز برداشته شود.

وی ایجاد مجتمعهای فرهنگی در مناطق مختلف شهر قم را گامی در راستای برطرف کردن مسائل فرهنگی این شهر عنوان کرد و اظهار داشت: در سفر سوم هیئت دولت به استان قم طرح احداث چندین مجتمع فرهنگی در شهر قم ارائه میشود و امیدواریم این طرحها با موافقت هیئت دولت مواجه شود.

اسکندری در پایان گفت: در حوزه مسائل فرهنگی، اجتماعی و... ظرفیتها و پتانسیلهای ارزندهای در سازمان تبلیغات اسلامی وجود دارد اما لازمه بهرهمندی از این ظرفیتها، حمایتهای معنوی و مادی است.

کد خبر 988914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha