پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۲۰

"همنفس در باد" در لبنان مقابل دوربین می‌رود

"همنفس در باد" در لبنان مقابل دوربین می‌رود

فیلم سینمایی "همنفس در باد" به کارگردانی بابک شیرین‌صفت و تهیه‌کنندگی جواد شفق در لبنان فیلمبرداری می‌شود.

شیرین‌صفت به خبرنگار مهر گفت: چند سال منتظر صدور پروانه ساخت برای این فیلمنامه بودم که داستان آن درباره یک دونده فلسطینی است، فیلمبرداری این فیلم در لبنان و با بازیگران ایرانی و لبنانی انجام می‌شود، منتظر تامین بودجه هستیم تا این فیلم را کلید بزنیم.

کارگردان فیلم "رامی" گفت: آن فیلم درباره آوار‌گان جنگ قره‌باغ بود و "همنفس در باد" اشاره‌هایی به پیامدهای اشغال فلسطین دارد، از این نظر دو فیلم شبیه هستند اما شباهتی از نظر قصه و فضاسازی ندارند.  

کد خبر 989500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha