به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، قربانعلی پاشا چهارشنبه شب در بازدید خبرنگاران از طرحهای ورزشی گرگان افزود: این درحالیست که در سال جاری 23 میلیارد و 325 میلیارد ریال برای اجرای این طرحها مصوب شده بود.
وی عنوان کرد: سالن ورزشی دختران با پیشرفت فیزیکی 50 درصد که از سال 86 آغاز شد، از جمله این طرحهاست که تاکنون برای اجرای آن بیش از دو میلیارد و 615 میلیون ریال هزینه شده است.
وی اظهار داشت: برای اجرای این طرح در سال جاری یک میلیارد و 100 میلیون ریال تخصیص داده شد و برای تکمیل آن نیز چهار میلیارد و 530 میلیون ریال اعتبار نیاز است.
وی خاطرنشان کرد: سالن ورزشی مرکز شهرستان با ابعاد 24 در 48 متر مربع دارای 75 درصد پیشرفت فیزیکی است که تاپایان سال جاری برای اجرای آن دو میلیارد و 965 میلیون ریال هزینه شد.
پاشا، اعتبار تخصیصی این طرح را در سال جاری یک میلیارد و 630 میلیون ریال اعلام و اضافه کرد: از این مقدار در سال جاری یک میلیارد و 200 میلیون ریال تخصیص یافته است و برای تکمیل این طرح تا پایان سال جاری در مجموع چهار میلیارد و 595 میلیون ریال اعتبار هزینه خواهد شد.
مدیرکل تربیت بدنی گلستان بیان داشت: سالن ورزشی محمد آباد و خوابگاه گرگان از دیگر طرحهای ورزشی نیمه تمام بوده که باید در سال جاری تکمیل شود.
وی یادآور شد: این دوطرح به ترتیب دارای 97 و 30 درصد پیشرفت فیزیکی بوده که از محل اعتبارات استانی و وزرات نفت درحال ساخت است.
وی سالن بانوان و روباز ساحلی مجموعه کریم آباد گرگان را از دیگر طرحها برشمرد و گفت: برای اجرای این طرحها در مجموع به ترتیب شش میلیارد و 250 و 250 میلیون ریال اعتبار برآورد شده است.
مدیرکل تربیت بدنی گلستان عنوان کرد: سالن ورزشی دختران و سالن ورزشی بانوان دو طرح دیگر ورزشی مرکز استان بوده که در دست اقدام است.
گلستان 74 هزار ورزشکار سازمان یافته دارد.
نظر شما