پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۱۱

هشدار عمار حکیم درباره دخالت خارجی در انتخابات عراق

هشدار عمار حکیم درباره دخالت خارجی در انتخابات عراق

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در خطبه های نماز عید قربان به دخالت های خارجی در انتخابات پارلمانی این کشور هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، عمار حکیم امروز در خطبه های نماز عید قربان در منطقه "الکراده" در بغداد از تمامی عراقی ها خواست که در انتخابات پارلمانی این کشور مشارکتی گسترده داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ما باید برای تحقق وفاق ملی میان تمامی عراقی ها تلاش کنیم و از تمامی مردم در سرتاسر کشور به طور یکسان حمایت کنیم.

رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق در ادامه به خطرات از بین بردن روند سیاسی عراق و دستاوردهای این کشور هشدار داد.

حکیم همچنین به دخالت های خارجی در روند انتخاباتی عراق هشدار داد چرا که انتخابات یک امر داخلی است.

خاطرنشان می شود که انتخابات پارلمانی عراق قرار است اول بهمن برگزار شود. این در حالی است که "ایاد السامرایی" رئیس پارلمان عراق از احتمال تاخیر در برگزاری انتخابات و موکول شدن آن به مارس 2010 خبر داده بود.

کد خبر 991299

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha