به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، داراب رفیعی پور صبح یکشنبه در نشست با نماینده مردم شهرستانهای بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس افزود: این مبلغ ناچیز پرداخت آب و سهم ناچیز آن در سبد هزینه خانوار این تصور در ذهن مشترک را به وجود می آورد که آب ارزش چندانی ندارد.
وی اظهار داشت: اما با افزایش قیمت و دریافت درصد بیشتری از قیمت تمام شده هم ضرر و زیان شرکتهای آب و فاضلاب در این بخش تا حدودی جبران می شود و هم مشترک در استفاده درست از آب بیشتر تلاش می کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر گفت: براساس آمار موجود کل مشترکان روستایی در سطح استان 72 هزار و 915 مشترک است که 96 درصد آن خانگی و بقیه صنعتی، تجاری و عمومی هستند.
رفیعی پور افزود: در حال حاضر 500 روستای استان بوشهر با جمعیتی حدود 290 هزار و 533 نفر که 96 درصد جمعیت روستایی استان را تشکیل می دهد از نعمت آب آشامیدنی بهداشتی و لوله کشی شده برخوردار هستند.
وی اظهار داشت: این شرکت علاوه بر آبرسانی روستاهای استان به 13 شهر با جمعیتی حدود 68 هزار و 717 نفر نیز آبرسانی می کند.
رفیعی پور به مهمترین اقدامات این شرکت در خصوص اجرای برنامه های مصرف بهینه در سال جاری اشاره کرد و گفت: با توجه به سومین سال خشکسالی در استان بوشهر برنامه های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر در سه زمینه اصلاح طراحی و اجرای تأسیسات آبرسانی و روشهای بهره برداری اجرا خواهد شد.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس نیز گفت: آبرسانی به روستاها نقش موثری در عمران و آبادی روستاهای استان و محرومیت زدایی از چهره روستاها دارد.
غلامعلی میگلی نژاد افزود: مقایسه امر آبرسانی به روستاهای استان بوشهر قبل و بعد از انقلاب اسلامی نشان دهنده تاثیر آبرسانی در عمران وآبادی روستاها و نیز زدودن چهره محرومیت از این مناطق است به طوری که امروزه میزان برخورداری از آب در روستاها از جمله مهمترین این شاخصه ها است.
نظر شما