پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۳۴

آخرین مهلت ارسال مقالات به همایش سینما و معماری اعلام شد

نیمه آذرماه آخرین مهلت ارسال مقالات به سومین همایش سینما و معماری است که اسفندماه در فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور گسترش برنامه‌های علمی و پژوهشی در جامعه هنری ایران و پرداختن به مباحث بین رشته‌ای هنر، سومین همایش سینما ومعماری در روزهای هشت و 9 اسفندماه در محل ساختمان مرکزی فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.

در این همایش دو روزه پژوهشگران، هنرمندان ‌سینما و استادان دانشگاه، پیرامون ‌محورهایی چون تشابه مفهومی به لحاظ تعاریف، کارکردها، تکوین ایده‌ها، نقش سینما در ثبت خانه‌های تاریخی و تثبیت و تقویت خاطره‌های جمعی، بررسی مفهوم و شکل خانه در آثار سینمایی ایران و جهان، تحولات متاثر از سینما در مفهوم و طراحی معماری خانه‌های معاصر، نقش طراحی صحنه (میدانی یا دیجیتالی) در بازآفرینی خلاقانه خانه در فیلم‌های سینمایی، تفاوت‌های طراحی و اجرا به لحاظ مقیاس، مصالح، ماندگاری و ... به ارائه مقاله و ایراد سخنرانی می‌پردازند.

15 آذرماه آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه این همایش است، علاقمندان می‌توانند مقالات خود را به نشانی خیابان ولی عصر ، خیابان شهید فلاحی (زعفرانیه ) نرسیده به فیروزکوه، شماره 47 ارسال کنند.

اعضای گروه علمی سومین همایش معماری و سینما سیدمحمد بهشتی، محمدمهدی حیدریان، شهرام جعفری‌نژاد، محمدعلی نجفی، شادمهر راستین، محمدعلی حسین نژاد، ایرج کلانتر ی و‌ رضا میرکریمی هستند. 

کد خبر 991912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha