به گزارش خبرگزاری مهر، سومین دوره مسابقات پهلوانی غدیر در رده سنی بزرگسالان ( بالای 20 سال )و در وزن بالای 90 کیلو در دو رشته کشتی پهلوانی و هنرهای فردی ورزش زورخانه 10 و 11 آذر ماه جاری در سالن شهید معتمدی (کارگران) تهران برگزار خواهد شد.
در این مسابقات، مدعیان سنگین وزن کشور در دو رشته هنرهای فردی ورزش زورخانه ای( شامل چرخ تیز،چرخ چمنی ، میل بازی سنگین ، میل گیری سنگین، سنگ و کباده) و رشته کشتی پهلوانی ( در وزن +90 ) به رقابت می پردازند.
در این مسابقات، بر اساس سنتی کهن، قهرمان سنگین وزن کشتی پهلوانی به عنوان "پهلوان سال کشور" برگزیده می شود.
لازم به ذکر است از سال 1323 تا کنون 22 نفر توانستند این بازوبند ارزشمند را از آن خود کنند که در میان این اسامی جهان پهلوان غلامرضا تختی نیز به چشم می خورد.
پهلوان علیرضا سلیمانی با کسب 6 عنوان پهلوانی کشور رکوردار است و پهلوان عباس زندی و پهلوان سید محمود میران نیز 4 بار و پهلوانانی چون سید مصطفی طوسی، غلامرضا تختی،احمد وفادار و حمید قشنگ نیز 3 بار موفق به کسب این عنوان بسیار ارزشمند تاریخی، فرهنگی – ورزشی شدند.
نظر شما