عباس رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: این واحدها با سرمایه گذاری ثابت 61 میلیارد و 78 میلیون ریال و اشتغالزایی 128 نفر در استان سمنان ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه محصولات غذایی و آشامیدنی ها، محصولات کانی غیرفلزی و محصولاتی از لاستیک و پلاستیک از تولیدات این واحدها هستند، گفت: این واحدها به طور رسمی وارد مدار تولید شده اند.
رستمی با اشاره به صدور 48 فقره جواز تاسیس با سرمایه گذاری ثابت 804 میلیارد و 439 میلیون ریال در استان سمنان گفت: با ایجاد و راه اندازی این واحدها هزار و 144 فرصت شغلی در استان سمنان ایجاد می شود.
رئیس سازمان صنایع و معادن استان سمنان تصریح کرد: یک فقره پروانه بهره برداری سنگ لاشه با اشتغال 14 نفر و سرمایه گذاری یک میلیارد و 412 میلیون ریال نیز در این استان صادر شده است.
به گفته وی، صدور پنج فقره گواهی کشف در زمینه سنگ لاشه، گچ و آهک با سرمایه گذاری 423 میلیون ریال از اقدامات سازمان در بخش معادن است.
نظر شما