پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۰:۰۹

مجری اسکار از دنیای سینما و بازیگری خداحافظی می‌کند

مجری اسکار از دنیای سینما و بازیگری خداحافظی می‌کند

الک بالدوین که همراه با استیو مارتین اجرای مراسم اسکار هشتاد و دوم را بر عهده دارد، از تصمیم خود برای کناره‌گیری از دنیای بازیگری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بازیگر 51 ساله آمریکایی در مصاحبه با شماره ماه دسامبر نشریه "جورنال مردان" با اشاره به اینکه دیگر هیچ علاقه‌ای به بازیگری در سینما ندارد گفت: 30 سال است در دنیای فیلم و سینما حضور دارم و بازیگری بخشی از گذشته من است. جوان نیستم، اما زمان برای انجام دادن کارهای دیگر دارم.

بالدوین که بیشتر برای نقش برنده جایزه امی در مجموعه کمدی "30 راک" شناخته می‌شود، تمام دوران حضور خود را در عرصه بازیگری یک شکست خواند. وی در دهه 1980 وارد تلویزیون شد و سال 1988 در فیلم کلاسیک "بیتل‌جویس" بازی کرد. او سال 2003 برای بازی در The Cooler نامزد دریافت جایزه اسکار نقش مکمل شد.

فیلم بعدی بالدوین "پیچیده است" نام دارد و او در آن با مریل استریپ و استیو مارتین دیگر مجری مراسم اسکار 2010 همبازی است. نشریه جورنال مردان از قول وی نوشت: من تمام دوران حضورم را در سینما یک شکست می‌دانم. هدف از حضور در سینما بازی در فیلمی است که به بازیگر وابسته است و من در عمرم کمتر چنین نقشی داشتم.

وی ادامه داد: یک فیلم یا باید از نظر هنری موفق باشد و به مذاق منتقدان خوش بیاید یا در گیشه به موفقیت برسد که من هیچکدام از این دو را در کارنامه ندارم. فروش 200 میلیون دلاری "شکار اکتبر سرخ" در دنیا در سال 1990 هم بیشتر به این خاطر بود که فیلم بر اساس رمانی از تام کلنسی ساخته شده بود.

بالدوین که در گذشته برای حضور در سیاست ابراز علاقه کرده بود، در گفتگوی اخیر خود هیچ اشاره‌ای به دلیل کناره‌گیری از دنیای بازیگری نکرد و گفت: حالا دیگر به بسیاری از پیشنهادهای بازی‌ام پاسخ منفی می‌دهم.

کد خبر 992990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha