به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، تراب محمدی صبح سه شنبه در بازدید از یک کارگاه آموزشی تراش سنگهای قیمتی در تبریز افزود: با توجه به تعداد قابل توجه فعالان این حوزه در استان، تعاونی ها و گروه های متعددی در سطح استان به آموزش و فعالیت در این حوزه مشغول هستند که بار دیگر نام هنر این آذربایجان را بر سر زبانها انداخته اند.
وی یادآور شد: قدمت هنر تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در شهرهای مختلف استان آذربایجان شرقی نشانه اهمیت این هنر در استان و چیره دستی هنرمندان این حوزه است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی تقاضای زیاد بازار مصرف، ارزش افزوده بالا و هنرمندانه و خلاقانه بودن اجرای این هنر صنعت را از دیگر عوامل اقبال جوانان به آموزش این هنر صنعت دانست و تصریح کرد: کلاسهای آموزشی مختلف در سطح استان با حضور اساتید خبره و مجرب در زمینه تراش سنگ و جواهر سازی برگزار می شود و روز به روز بر تعداد افراد متقاضی آموزش افزوده می شود.
به گفته محمدی، دارا بودن منابع معدنی و دسترسی به بیشتر انواع سنگها، واقع شدن آذربایجان شرقی در مسیر جاده تاریخی ابریشم و قرار گرفتن در میان ارتباط اروپا و آسیا و مطلع شدن از نیاز و علاقه جهانی همواره این امکان را به آذربایجان داده که بتواند در صنعت و هنر پیشرو باشد و به لطف جوانان علاقمند و هنرمندان کهنه کار و خبره، همچنان خود را به عنوان مدعی اول این هنر معرفی کند.
وی ابراز امیدواری کرد که شاهد شکوفایی روزافزون هنر تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و کسب منافع مادی و معنوی سرشار این هنر صنعت در استان باشیم.
نظر شما