به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمدرضا طالبیان ظهر سه شنبه در نشستی خبری افزود: اکثر مشکلات اجتماعی و امنیتی جامعه از بافتهای فرسوده نشات می گیرد از طرف دیگر فقدان امنیت لازم در منازل این بافتها در مقابل بلایای طبیعی نظیر زلزله و... از جمله مشکلاتی دیگر بافتهای فرسوده به شمار می رود که بر همین اساس نیز بهسازی این مناطق در اولویت قرار داده شده است.
وی با اشاره به وضعیت بافت فرسوده استان فارس نیز بیان کرد: در حال حاضر حدود سه هزار و 940 هکتار بافت فرسوده مصوب در استان فارس وجود دارد که از این میزان یک هزار و 700 هکتار متعلق به شیراز و دو هزار و 200 هکتار نیز متعلق به سایر شهرستانهای فارس بوده که 20 درصد از مساحت شهرهای استان را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل سازمان عمران و بهسازی شهری استان فارس همچنین از اختصاص اعتباری معادل 24 میلیارد تومان به بافت فرسوده فارس خبر داد و افزود: رویکرد جدیدی در سال جاری پیرامون بهسازی بافت فرسوده شکل گرفته که طی آن علاوه بر تسهیلات بافت فرسوده 24 میلیارد تومان نیز تسهیلات به این بافت استان فارس ارائه شده است.
نظر شما