به گزارش خبرگزاری مهر، بشر برای قرنها فعالیت خود را بر دستیابی به آینده ای ناپایدار که بر پایه سوختهای فسیلی و انرژی الکتریکی بنا شده، متمرکز کرده بود، در حالی که جزیره ساسمو در دانمارک با پیمودن مسیری مخالف به یکی از اولین اماکن صنعتی جهان تبدیل شده که از نظر انرژی به خودکفایی و استقلال کامل رسیده است.
جزیره ساسمو با 48 کیلومتر طول و 24 کیلومتر وسعت از سال 1997 حرکت خود را به سوی استفاده از انرژی های پاک با هدف مستقل شدن در انرژی آغاز کرد و طی یک دهه در حدود 21 توربین بادی مولد الکتریسیته و سیستمهای حرارتی که از تراشه های چوب به عنوان سوخت استفاده می کنند و کوره هایی که توسط صفحات خورشیدی پوشش داده شده اند را تاسیس کرد.
11 توربین یک مگاواتی در سواحل این جزیره به تنهایی قادر به تولید انرژی بیش از انرژی الکتریکی مورد نیاز جزیره هستند، انرژی که می تواند جایگزین 690 هزار گالن نفت شود. همچنین 10 توربین بادی ساحلی قادر به پوشش دادن کل بودجه انرژی سیستم حمل و نقل این جزیره هستند.
بر اساس گزارش پاپ ساینس، پروژه انرژی جزیره ساسمو در عین حال کارگران ورزیده ای که در زمینه فعالیتهای مرتبط با انرژی های سبز تخصص پیدا کرده اند، تربیت کرده است به شکلی که نجاران در این جزیره در ساخت خانه های مسکونی کم مصرف تبحر بالایی پیدا کرده اند.
نظر شما