پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۷:۱۹

نعیم آبادی پیشنهاد کرد:

شهرک اندیشه در فهرست عجایب هشتگانه جهان قرار گیرد!

شهرک اندیشه در فهرست عجایب هشتگانه جهان قرار گیرد!

بندرعباس - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: در زلزله اخیر در شهر بندرعباس بی اندیشگی برخی مسئولان در ساخت واحدهای مسکونی فرهنگیان در شهرک اندیشه نمود پیدا کرد و باید این شهرک را به دلیل ساخت و ساز غیرفنی در فهرست عجایب هشتگانه جهان قرار داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی عصر سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید هرمزگان خطاب به وزیر کشور گفت: در زلزله اخیر خانه ای در بندرعباس خراب نشد اما خانه سالم هم خیلی نمانده است به ویژه شهرک اندیشه که مسئولان استانی باید توجه ویژه ای نسبت به ساکنین این شهرک داشته باشند.

وی اظهار داشت: در هیچ جای دنیا نمی توان شاهد بود که در پشت نماهای ساختمان از آجر و کارتن به جای مواد ساختمانی استفاده کرده اند و این زلزله برای ساکنین این شهرک یک نعمت بود که متوجه ناامن بودن این واحدهای مسکونی شده است.

نعیم آبادی همچنین با اشاره به خورهای سطح شهر بندرعباس که به مکانی مناسب برای زندگی حشرات و موجودات خطرناک شده است، بیان کرد: رها شدن فاضلاب منازل و برخی ادارات به خورهای سطح شهر بندرعباس باعث ایجاد جنگلهای انبوه و مکانی برای زندگی جانوران موذی و خطرناک برای سلامتی مردم شده است که بودجه شهرداری کفایت ساماندهی این خورها را نمی دهد و باید توجه بیشتری از سوی وزارت کشور در جهت تامین اعتبار ساماندهی این خورها شود.

امام جمعه بندرعباس با اشاره به اینکه 425 روستای استان فاقد مسجد هستند، اذعان داشت: دولت باید نگاه ویژه ای به بحث نهضت مسجد سازی داشته باشد چرا که مسجد سازی برکت کارهای دولت خواهد بود.

وی همچنین حمایت از صنعت کشتی سازی و کارکنان آن را مهم و ضروری عنوان کرد.

نماینده مردم در مجلس خبرگان با اشاره به رعایت عدالت در کشور خاطرنشان کرد: در بحث تامین گاز استان هرمزگان ، این استان جزو استانهای گازخیز و دارای منابع فراوان گازی است اما متاسفانه شاهد صفهای طولانی مردم جهت گرفتن گاز هستیم و همچنین با توجه به گرمای استان در 9 ماه از سال باید در اختصاص سهمیه بنزین به خودروها تجدیدنظر شود.

وی با اشاره به خشکسالی 16 ساله در استان هرمزگان افزود: از سال 72 تاکنون استان با کمبود منابع آبی روبرو شده است و عدم بارندگی مناسب جهت بازآوری سفره های آبی زیرزمینی مشکلات عدیده ای را برای تامین آب شرب و کشاورزی به وجود آورده است.

نعیم آبادی اظهار داشت: دولت در سفر اول خود بخشودگی سود وام کشاورزان را به تصویب رساند اما هنوز به درستی به اجرا در نیامده است و دولت باید نگاه ویژه ای به استانهای بی آبی همچون هرمزگان داشته باشد چرا که عدم رسیدگی به مشکلات کشاورزان به خصوص در بازپرداخت تسهیلات بانکی باعث نابودی تولید کشاورزی و زمین های کشاورزی متضرر از خشکسالی خواهد بود.

نماینده ولی فقیه استان هرمزگان در پایان از زحمات عبدالعلی صاحب محمدی در طول 2 سال و اندی خدمت در این استان تقدیر کرد و افزود: امیدواریم حسین هاشمی تختی استاندار جدید که از جوانان و مدیران با تجربه و بومی استان است منشاء خدمات ارزنده و مفیدی برای استان باشد.

کد خبر 993473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha