پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ آذر ۱۳۸۸، ۸:۳۰

بهبهانی عنوان کرد:

2000 محور حادثه خیز در کشور/ ضرورت ایجاد 14 هزار کیلومتر خط ریلی

2000 محور حادثه خیز در کشور/ ضرورت ایجاد 14 هزار کیلومتر خط ریلی

خرم آباد - خبرگزاری مهر: وزیر راه و ترابری از وجود دو هزار تا دو هزار و 500 محور و خط حادثه خیز در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، حمید بهبهانی در حاشیه بازدید از آزاد راه خرم آباد - پل زال در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار داشت: زمانی که من به وزارت راه و ترابری آمدم بیش از دو هزار و 500 محور پر حادثه در کشور وجود داشت که با در دستور کار قرار دادن این محورها تلاش شد تا بخشی از آنها با توجه به اعتبارات موجود مشکلاتشان رفع شود.

بهبهانی با تاکید بر اینکه این محورهای حادثه خیز در طولهای مختلف از 200 متر تا سه هزار متر در سطح راه های کشور وجود دارد، افزود: سالانه بین 300 تا 400 قسمت از این محورهای پر حادثه اصلاح می شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با تامین اعتبارات مورد نیاز محورهای پر حادثه در سطح راه های کشور در قالب یک برنامه مدون اصلاح شود.

بهبهانی با تاکید بر ضرورت عدم استفاده از عنوان "نقاط حادثه خیز" توسط مسئولان، خاطرنشان کرد: نقطه حادثه خیز در سطح راه های کشور مصداق ندارد و باید از اصطلاح خطوط پر حادثه استفاده شود.

وزیر راه و ترابری همچنین با اشاره به وضعیت خطوط ریلی در کشور، عنوان کرد: در حال حاضر بیش از 11 هزار کیلومتر خط راه آهن در سطح کشور وجود دارد.

بهبهانی خاطرنشان کرد: مطابق سند چشم انداز باید تا سال 1404 میزان خطوط ریلی در کشور به بیش از 25 هزار کیلومتر افزایش یابد.

وی با تاکید بر ضرورت تامین اعتبارات مورد نیاز برای ارتقا شبکه حمل و نقل ریلی کشور، یادآور شد: برآورد چهار ساله برای ایجاد خطوط ریلی در کشور بالغ بر 15 میلیارد دلار است.

وزیر راه و ترابری عنوان کرد: برای تحقق میزان خطوط ریلی مورد نیاز تا سال 1404 به ایجاد سالانه یک هزار کیلومتر خطوط ریلی در کشور نیاز داریم.

کد خبر 993579

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha