پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۱۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۴۱

بازی حاتمی در فیلم "آسمان محجوب" به زودی شروع می‌‌شود

بازی حاتمی در فیلم "آسمان محجوب" به زودی شروع می‌‌شود

بازی لیلا حاتمی به زودی در فیلم تلویزیونی "آسمان محجوب" به کارگردانی داریوش مهرجوبی شروع می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، "آسمان محبوب" دومین همکاری مهرجویی با سیمافیلم بعد از "مهمان مامان" است و فیلمنامه را او و وحیده محمدی‌فر بر اساس طرح سنبل رحیمی نوشته‌اند. این فیلم 23 آبان‌ماه در مشهد اردهال کلید زده شد و تا کنون نیمی از آن ضبط شده است.

علی مصفا، مانی حقیقی،‌ فریده سپاه منصور و محمدباقر صفانور در این فیلم مقابل دوربین مهرجویی رفتند و بازی لیلا حاتمی هم به زودی آغاز می‌شود. فیلم "آسمان محبوب" داستان زندگی دکترجوان و مطرحی به نام شایان است که در اوج موفقیت کاری و اجتماعی‌‌ متوجه می‌شود که بیماری لاعلاجی دارد. به همین دلیل از کار و زندگی روزمره کناره می‌گیرد و در گریزی که از شهر و کارش دارد سر از روستایی در می‌آورد که وقایع غیر مترقبه‌ای را برای او رقم می‌زند.

عوامل تولید عبارتند از دستیار اول کارگردان وبرنامه‌ریز: حمیدرضا قربانی، مجری طرح:‌ یحیی منصورموید، مدیر تصویر برداری: فرخ مجیدی، صدابردار: بهمن اردلان، طراح صحنه و لباس: د. مهرجویی،‌ مدیرتولید: مهدی بدرلو و‌ تدارکات: علیرضا همت عبیدی.

کد خبر 993844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha