به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "اسکرین دیلی"، فیلمبرداری این فیلم هفته گذشته در برلین به پایان رسید. این پروژه 7.2 میلیون دلاری نخستین ساخته آلمانی تیکور در ده سال گذشته است. تیکور در این مدت به آمریکا سفر کرد و فیلمهایی چون "عطر" و " بین الملل" را ساخت. همچنین پس از فیلم " شاهزاده و جنگجو" بار دیگر تیکور فیلمنامه ای نوشته خود را جلوی دوربین برده است.
سوفی رواز، دیوید استریسف و سباستین شیپر در فیلم " سه" به نقش آفرینی پرداخته اند.
اشتفان آرندت تهیه کننده فیلم که اغلب فیلمهای قبلی تیکور را نیز تهیه کرده درباره این فیلم می گوید: فیلم "سه" به همکاریهای قبلی من و تیکور شباهتهای بسیاری دارد. ما همواره به فیلمنامه های عاشقانه علاقمند بودیم و نخستین فیلم تیکور با نام "ماریای مرگبار " نیز چنین حال و هوایی داشت.
مچ فکتوری به اکران فیلم "سه" و موفقیت آن در گیشه و رسانه ها امید بسیاری دارد. تام تیکور آلمانی با فیلم "بدو لولا بدو" در اواخر دهه 1990 به شهرت جهانی رسید.
موسسه پخش فیلم مچ فکتوری حقوق نمایش بین المللی فیلم "سه" جدیدترین ساخته تام تیکور فیلمساز آلمانی را خریداری کرد.
کد خبر 993866
نظر شما