پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۶:۱۵

در مازندران؛

فعالیتهای پژوهشی دانشگاه های غیردولتی در هفته پژوهش ارزیابی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد هفته پژوهش مازندران از انتخاب و تجلیل 31 پژوهشگر نمونه استان همزمان با هفته پژوهش خبر داد و گفت: همچنین در این هفته عملکرد دانشگاه های غیر دولتی در زمینه پژوهش ارزیابی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بابلسر، احمد جعفری صمیمی عصر چهارشنبه در جلسه ستاد بزرگداشت هفته پژوهش افزود: مطابق سالهای گذشته مراسم و برنامه های هفته پژوهش استان،  در هفته سوم آذر به دبیری دانشگاه مازندران برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: مراسم ویژه بزرگداشت هفته پژوهش در سطح مراکز علمی، آموزشی و دستگاه های اجرایی از 21 تا 27 آذر در استان برگزار می شود.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته پژوهش استان از انتخاب 31 پژوهشگر نمونه از گروه های مختلف علوم پژشکی،فنی و مهندسی، علوم کشاورزی، علوم انسانی و هنر خبر داد.

صمیمی افزود: امسال برای اولین بار در کنار بررسی پرونده پژوهش گران دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و مراکز علمی تحقیقاتی دستگاه های اجرایی  فعالیتهای پژوهشی، محققان دانشگاه های آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد.

جعفری صمیمی خاطرنشان کرد: مراسم افتتاحیه و تقدیر از پژوهشگران نمونه شامگاه 24 آذر و به میزبانی دانشگاه صنعتی بابل برگزار می شود.

وی همچنین گفت: مخترعان ومبتکران استان در صورت تمایل می توانند پس از هماهنگی با دبیرخانه هفته پژوهش در دانشگاه مازندران آثار خود را در حاشیه مراسم افتتاحیه به نمایش بگذارند.

وی همچنین در خصوص مراسم هفته پژوهش دانشگاه مازندران اظهار داشت : این مراسم شامگاه 21آذر در دانشگاه مازندران برگزار می شود.

مراسم هفته پژوهش استان همزمان با بزرگداشت این هفته در کشور به ریاست استاندار و دبیری رئیس دانشگاه مازندران برگزار می شود که در احکامی این مسئولیت ها به احمد جمشیدی معاون پشتیبانی و توسعه منابع استانی  استانداری و دکتر جعفری صمیمی معاون پژوهشی دانشگاه تفویض شده است.

کد خبر 994123

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha