۱۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۱۴

آزاد:

کارآفرینی در جامعه باید به باور مسئولان و مردم تبدیل شود

زاهدان - خبرگزاری مهر: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای توسعه کارآفرینی در جامعه باید این امر به باور مسئولان و مردم تبدیل شود و وظیفه خانواده هاست که قدرت ریسک پذیری و خودباوری را در جوانان افزایش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، علی محمد آزاد در مراسم افتتاحییه نخستین همایش مدیریت کارآفرینی و توسعه منطقه ای در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب از ایجاد اشتغال به عنوان مشکل اساسی که گریبانگیر کشور است یاد کرد و اظهار داشت: کارآفرینی موتور توسعه و پیشرفت کشورها در نظر گرفته می شود و باید برنامه ریزی های لازم در این خصوص صورت پذیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در کشور ما فقط به کارآفرینی به صورت تک بعدی و تنها در بحث اشتغال نگاه می شود در حالیکه کارآفرینی ایجاد ثروت، تکنولوژی جدید، خلاقیت و نوآوری و خود باوری هم هست و باید به آن توجه شود.

وی با تأکید بر اینکه همه دستگاه ها باید برای کارآفرینی دست به دست هم دهند، اضافه کرد: دولت باید زیرساختهای مختلف را فراهم کند و با توجه به اینکه در هر کجا زیرساختها متفاوت است، باید به تناسب آنچه لازمه کارآفرینی در استانهای مختلف است برنامه ریزی و تسهیلات لازم را فراهم کند .

آزاد تصریح کرد: اینها به تنهایی کافی نیست آنچه که مورد نیاز است آن جرأت و خودباوری و ریسک پذیری است که باید به جوانان و جامعه بدهیم .

علی محمد آزاد همچنین با انتقاد از آموزش و پرورش تصریح کرد: در مدارس ما خودباوری به جوانان آموزش داده نمی شود و فقط از نداشته ها انتقاد می شود.

وی گفت: این یک مشکل فرهنگی است که استادی که در سر کلاس درس دانشگاه بیشتر از ناداشته ها حرف می زند محبوبتر می شود.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین با اعلام آمار و ارقام میزان روان آبها و سیلابهای استان را سه میلیارد مکعب آب در سال اعلام کرد و افزود: تنها 1.5 میلیارد مکعب از این روان آبها جمع آوری و 1.5 میلیارد آن هدر می رود.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت بندری چابهار شش میلیون تن است ولی متأسفانه ظرفیت کنونی آن 2.5 میلیون است که همین هم حالا استفاده نمی شود.

علی محمد آزاد در بخش دیگری از سخنانش به تسهیلاتی که برای اشتغال در استان اختصاص یافته است اشاره کرد و گفت: بیش از هزار میلیارد تومان از سال 1385 تاکنون برای اشتغال در استان اختصاص یافته است و تاکنون فقط 450 میلیارد پرداخت شده و برای 23 هزار نفر اشتغال ایجاد شده است .

وی علت عدم جذب این اعتبارات را ناشی از سختگیری های بانکها و قوانین و مقررات دولتی بیان کرد و گفت: بخش عمده این مشکل عدم کارآفرین در استان سیستان و بلوچستان است.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: انتظاری که از این همایش می رود اینست که راه حلهایی برای مسئولین و جوانان برای حل این معضل ارائه دهد و باید روحیه خودباوری را در جوانان فراهم کنیم.

کد خبر 994288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha