پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۱۴

هروله عشق(211) /

عوامل ستادها تا آخرین روز حضور حجاج در عربستان به تلاش خود ادامه دهند

عوامل ستادها تا آخرین روز حضور حجاج در عربستان به تلاش خود ادامه دهند

رئیس سازمان حج و زیارت از عوامل ستادهای حج مکه مکرمه، جده و مدینه منوره خواست تا آخرین روز حضور زائران ایرانی در عربستان همچون روزهای اولیه سفر به تلاشهای خود ادامه دهند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مکه مکرمه ، مصطفی خاکسار قهرودی شب گذشته در جمع اعضای ستاد حج مکه مکرمه افزود: برگزاری مناسب حج امسال مرهون لطف خدای متعال و تلاش همه نیروهای فرهنگی و اجرائی و عوامل ایران و عربستان است و از همه کسانی که در انجام امور حج دخالت داشته اند قدردانی می کنم.

وی با اشاره به دغدغه‌ها و پیش‌ بینی هایی که برای حج امسال وجود داشت، افزود: خوشبختانه به رغم همه مسائلی که وجود داشت برگزاری موفق و آبرومندانه حج، توانایی مدیریت حج جمهوری اسلامی ایران را بار دیگر ثابت کرد.

رئیس سازمان حج رایزنی ها و گفتگوهای مستقیم دستگاه‌ اداره کننده حج با بدنه رسمی دولت عربستان را در شرایط حساس کنونی از جمله موفقیت‌های حج سال جاری برشمرد.

قهرودی با بیان اینکه پیش از آغاز حج مطبوعات و رسانه های خارجی فضای سنگینی را برای حج جمهوری اسلامی ایران رقم زده بودند و برخی نیز از داخل به این فضا دامن می زدند ، حاصل کار را فراتر از حد انتظار دانست.

وی با اشاره به اشکالات و نارسایی‌هایی در حج امسال وجود داشت از همه همکاران خود در ستادهای حج خواست که این اشکالات را به صورت جدی مورد توجه قرار دهند و از کنار آنها به سادگی نگذرند.

رئیس سازمان حج و زیارت به اعضای ستادها توصیه کرد که کار حج را پایان یافته تلقی نکنند و ایام پیش رو را با حساسیت بیشتر از گذشته پی بگیرند.

کد خبر 994343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha