پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۴۸

کامران دانشجو:

فضای دانشگاهها باید بر اساس جهان بینی دینی و اسلامی ایجاد شوند

فضای دانشگاهها باید بر اساس جهان بینی دینی و اسلامی ایجاد شوند

وزیر علوم گفت: مسئولان دانشگاهها موظفند فضای دانشگاهها را بر اساس جهان بینی دینی و اسلامی بسازند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کامران دانشجو به عنوان نماینده رئیس جمهور در جلسه شورای اداری شهرستان شاهین شهر اصفهان حضور یافت و طی سخنانی با اشاره به مفید بودن سفرهای استانی دولت گفت: اصل قضیه در این سفرها، دیدار با مردم است زیرا خدمتگزاران باید بدانند به چه کسانی خدمت می کنند.

وی یاد آورد شد: اگر در بخش اجرای مصوبات 50 درصد هم پیشرفت اجرا داشته باشیم باز هم قدمی بزرگ محسوب می شود.

وزیر علوم همچنین اظهار داشت: خانواده ها باید از مسئولان فضای امن و سالم فرهنگی، اخلاقی، بهنجار و قانونمدار در مراکز علمی و دانشگاهی طلب کنند.

دکتر دانشجو افزود: این حق خانواده هاست که به فکر آیندة تحصیلی فکری، فرهنگی و اخلاقی فرزندانشان باشند.

وزیر علوم گفت: وجه تمایز دانشگاههای ما با دانشگاههای دنیا در جهان بینی در علوم است زیرا ما نگاه اسلامی به علوم داریم که ریشه آن به نوع نگاه به انسان باز می گردد.

دکتر دانشجو خاطرنشان کرد: در صورت حاکم شدن نگاه مادی به دانشگاه، علم ابزاری برای سلطه علیه بشریت می شود پس ما دانشگاهی می خواهیم که در کنار علم، ایمان نیز حاکم باشد و عالم ملکوتی به جامعه تحویل دهیم.

وی افزود: ریشه و اساس این نگرش به اساتید باز می‌گردد که البته اکثر قریب به اتفاق دانشگاهیان ما هم عالم و هم با ایمان هستند.
کد خبر 994754

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha