اردشیر پورنعمت در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: احمدزاده از هدایت تیم فوتبال ملوان بندرانزلی استعفا کرده، استعفایی که از سوی هیئت مدیره باشگاه پذیرفته نشده است. هیئت مدیره ملوان همچنین به احمدزاده فرصت داده است که هرچه زودتر به تیم بازگردد اما با وجود تاکید مدیران باشگاه، وی در بازی با شاهین بوشهر ما را همراهی نکرد.
وی ادامه داد: احمدزاده تا پایان فصل جاری با باشگاه ملوان بندرانزلی قرارداد دارد و باید به این قرارداد پایبند باشد. غیبت در دیدار با شاهین بوشهر هم برای ایشان محاسبه می شود.
"منظور از محاسبه چیست؟ آیا برای احمدزاده از سوی مدیریت باشگاه ملوان بندرانزلی جریمهای در نظر گرفته خواهد شد؟"، پورنعمت در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر، گفت: نه منظور من جریمه نیست. ما مدتی را می توانیم برای آمدن احمدزاده صبر کنیم، تیم ملوان هم نیاز به سرمربی دارد و باید برای این تیم فکری کرد.
مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی در پاسخ به این پرسش که "تا چه زمانی برای آمدن احمدزاده صبرخواهد شد؟"، گفت: اجازه بدهید مدت زمانی که برای آمدن احمدزاده صبر می کنیم را بعدا بگویم! آنچه مسلم است احمدزاده ارزشش را دارد که برای آمدنش صبرکنیم. او زحمات زیادی برای باشگاه ملوان و شهرانزلی کشیده و شایسته است که منتظر بازگشتش به تیم خود باشیم. ما امیدواریم با بازگشت دوباره احمدزاده در تیم ملوان همه چیز به حالت عادی بازگردد، چرا که مصالح تیم، ملوان و شهرانزلی به ادامه همکاری ما با این مربی است.
پورنعمت با تاکید بر اینکه مدیریت باشگاه ملوان بندرانزلی برای ادامه یا قطع همکاری با احمدزاده عجولانه و رادیکالی تصمیم گیری نخواهد کرد، در خصوص دیدار ملوان با شاهین بوشهر در هفته هجدهم لیگ برتر گفت: باید به بازیکنان ملوان فرصت دهیم که خود را با شرایط موجود تطبیق دهند. متاسفانه جدایی احمدزاده از تیم ملوان در بازیکنان این تیم شوک منفی ایجاد کرده است و متاثر از این مورد بازیکنان از نظر روحی و ذهنی آماده رویارویی با تیم شاهین نبودند.
وی در ادامه افزود: بازیکن ملوان امروز در تعلیق فکری است و شرایط خود را نمی داند. نتیجه این تعلیق فکری بازی نه چندان مطلوب در مصاف با شاهین بوشهر بود، وگرنه ملوان تیمی نبود که اجازه بدهد شاهین در انزلی با امتیاز زمین بازی را ترک کند.
مدیرعامل باشگاه ملوان بندرانزلی از احمدزاده خواست در چارچوب قرارداد حرفهای خود با این باشگاه عمل کند و گفت: نمی دانم شاید احمدزاده با ما اختلاف نظری دارد اما ما با ایشان مشکلی نداریم. واقعا من نمی دانم مشکل ایشان کجاست؟ نمی دانم شاید از هواداران ناراحت شده و از آنها دلخور است. روز جمعه هم هواداران در ورزشگاه بودند، تیم خوب هم بازی نکرد اما مانند هفتههای گذشته صبوری کرده و بدون اعتراض ورزشگاه را ترک کردند.
پورنعمت با تاکید براینکه تیم ملوان ارث پدری او وهیچ کس دیگری نیست، خاطرنشان کرد: شرمنده هواداران هستم، شرمنده صبوری آنها. برای همه ما از من مدیرعامل تا آن هواداری که در سرما و گرما به ورزشگاه می آید، "ملوان" از همه چیز مهمتر است و همه ما باید هرچه داریم برای این تیم بگذاریم. همه ما می آییم و می رویم. نه من تا آخر عمر مدیرعامل می مانم و نه احمدزاده سرمربی تیم. آنچه اهمیت دارد تیم است و باید در فرصتی که درخدمت ملوان هستیم همه چیز خود را برای این تیم بگذاریم و از منافع مان بگذریم.
نظر شما