پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۱۶

کسایی زاده در گفتگو با مهر:

مذاکرات با توتال در پارس جنوبی ادامه دارد

مذاکرات با توتال در پارس جنوبی ادامه دارد

مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران با اشاره به علاقه مندی توتال فرانسه برای حضور در پروژه فاز 11 پارس جنوبی، گفت: مذاکرات با این شرکت فرانسوی در حال انجام است.

سید رضا کسایی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به علاقه مندی شرکت توتال فرانسه برای حضور در پروژه فاز 11 میدان پارس جنوبی، اظهار کرد: هم اکنون مذاکرات با این شرکت فرانسوی در حال انجام است.

سیف الله جشن ساز مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران هم با اظهار بی اطلاعی از خروج شرکت توتال از مذاکرات طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی به خبرنگار مهر اعلام کرد: هفته گذشته مذاکراتی بین مسئولان شرکت ملی نفت ایران و توتال فرانسه در تهران انجام شده است.

در همین حال پیگیری های مهر حاکی از آن است که مذاکرات شرکت توتال فرانسه و شرکتCNPC برای بخش بالادستی فاز 11 پارس جنوبی در حال انجام بوده و علاوه بر این توتال مذاکراتی با شرکت ملی نفت ایران در بخشهای میان دستی و پایین دستی فاز 11 پارس جنوبی ( پروژه پارس ال ان جی) داشته است.

به گزارش مهر، خرداد ماه امسال قرارداد توسعه بخش بالادستی فاز 11 پارس جنوبی به ارزش تقریبی 5 میلیارد دلار با شرکتCNPC چین امضا شده است.

بر اساس یکی از بندهای این قرارداد، شرکت ملی نفت ایران با شرکت چینی به توافق رسیده که در صورت اظهار تمایل توتال فرانسه و پتروناس مالزی، این 2 شرکت نیز بتوانند سهمی از توسعه این فاز پارس جنوبی را در آینده در اختیار داشته باشند.

این در حالی است که مذاکرات شرکت ملی نفت ایران با توتال فرانسه در این طرح گازی از سال 2000 میلادی بدون در بر داشتن نتیجه مشخصی تاکنون ادامه یافته است.

هدف از طرح‌ توسعه‌ فاز 11 میدان گازی پارس جنوبی تامین‌ گاز ترش‌ مورد نیاز واحد پارس ال ان جی و استحصال میعانات گازی همراه گاز طراحی و اجرا خواهد شد. در این فاز روزانه 2 میلیارد مترمکعب گاز و 70 هزار بشکه‌ میعانات‌ گازی‌ سنگین‌ از میدان‌ پارس‌ جنوبی تولید خواهد شد.

کد خبر 995284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha