به گزارش خبرنگار مهر در قزوین در این دوره از مسابقات که از عصر دوشنبه آغاز شد، 15 تیم از کشورهای اسلواکی، مجارستان، ترکمنستان، بلاروس، آذربایجان، قزاقستان، عراق، اردن، سوریه و شش تیم از کشورمان حضور دارند.
در اولین روز این مسابقات و در رده نوجوانان تیمهای شهرداری قزوین، اسلواکی و خوشخواب قزوین با نتیجه 3 بر 0 بر حریفان خود تیمهای عراق، موسسه مالی و اعتباری مهر و قزاقستان غلبه کردند و تیم اردن نیز با نتیجه 3 بر 1 آذربایجان را شکست داد.
همچنین در این رده سنی دیدار تیمهای اسلواکی با ترکمنستان و خوشخواب قزوین با سوریه با نتیجه 3 بر 0به نفع اسلواکی و خوشخواب قزوین خاتمه یافت.
در رده جوانان نیز تیمهای مهرام قزوین، بلاروس، جهاد ایران، با نتیجه 3 بر 0 به ترتیب تیمهای قزاقستان، آذربایجان و اردن را شکست دادند و دیدار تیمهای جوانان مجارستان و صنایع قزوین نیز با نتیجه 3 بر 1به سود تیم مجارستان به پایان رسید.
این مسابقات با حضور 70 تنیسور از 9 کشور و 24 تنیسور از ایران به مدت چهار روز در خانه پینگ پنگ مجموعه ورزشی غدیر شهر قزوین برگزار می شود.
نظر شما