اکبر ابراهیمی در حاشیه نخستین روز از همایش ملی تکریم خیرین مدرسه ساز در گفتگو با خبرنگار مهر در محمود آباد با بیان اینکه تاکنون از طریق این مجمع 86 پروژه اجرا شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 75 پروژه مدرسه سازی بوده است و مابقی در حوزه های دیگر است.
عضو مجمع خیرین مدرسه ساز کشور افزود: امروز به میمنت برگزاری این همایش تعهد پرداخت 110 میلیون تومان در مناطق محروم مازندران در امور مدرسه سازی با مشارکت 110 میلیونی نوسازی مدارس را تقبل کرده است.
وی با بیان اینکه حدود 10 سال در امور مدرسه سازی فعالیت می کند، یادآور شد: تاکنون 21 پروژه را با هزینه شخصی احداث کرده و همچنان تا جایی که توان داشته امانت خداوند را در راه خیر هزینه خواهد کرد.
این خیر تاکنون کلیه اموال از جمله کارخانه ها، آپارتمان ها و باغ هایش را در امورات مختلف وقف کرده است و تنها یکی از کارخانه هایش را با حدود 450 پرسنل در راستای حفظ اشتغال وقف کرده و با ایجاد یک بنیاد خیریه با سابقه 20 ساله علاوه بر مدرسه سازی ایتام و حدود 560 خانوار مستضعف را تحت پوشش دارد.
این خیر 65 ساله تاکنون 10 درصد هزینه ایتام را تقبل کرده و در حال حاضر درآمدهای حاصل از اموال وقفی را در امور خیریه و مستضعفین هزینه می کند.
این همایش در حال حاضر در مجتمع نفت محمود آباد با حضور 600 خیر مدرسه ساز کشور در حال برگزاری است.
نظر شما