غلامرضا آهنی در گفتگو با خبرنگار مهر در بیرجند، تعداد داروخانه های روزانه تمام وقت استان را 25 باب ذکر کرد و افزود: در حال حاضر بالغ بر 20 باب داروخانه به صورت نیمه وقت در استان مشغول به ارائه خدمات به مردم هستند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اضافه کرد: به ازای هر هفت هزار نفر جمعیت شهری یک داروخانه در شهرهای استان وجود دارد.
وی اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر، اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی را از جمله ادرات تحت نظارت معاونت غذا و داروی این دانشگاه برشمرد.
آهنی اداره نظارت بر امور دارو و مواد مخدر را یکی از سه حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه عنوان کرد و بیان داشت: عمده ترین فعالیت ها، استراتژی و مقررات تدارک، تهیه، توزیع و مصرف دارو و موا مخدر را در استان ساماندهی کرده و در این راستا بر عملکرد و فعالیت کلیه مراکز درمانی، بیمارستان ها، داروخانه و کلیه مراکزی که در امر تهیه، تدارک، انبار و توزیع و مصرف دارو دخالت دارند، نظارت دارد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند زمان آغاز به کار اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی استان را از سال 1369 اعلام کرد و ادامه داد: با تشکیل استان و تحت پوشش قرار گرفتن واحدهای نظارت بر مواد مخدر شبکه های بهداشت استان نسبت به افزایش امکانات سخت افزاری و نرم افزاری اقدام شد که منجر به ارتقاء اداره نظازرت از سطح سه به دو شده است.
آهنی در پایان بازرسی و نمونه برداری از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی و بهداشتی، کنترل و نمونه برداری از محموله های مواد غذایی گمرک، سازمان تملیکی و بازارچه های مرزی استان، معدوم کردن و تغییر کاربری کالاهای غذایی و بهداشتی و معرفی واحدهای متخلف به کمیسیون ماده 11 و مراجع قضایی، اجرای طرح PMS( کنترل و نمونه برداری محصولات در سطح عرضه)، اجرای طرح کشوری غنی سازی با آرد و اسید فولیک در کارخانجات آرد استان و.. را از مهمترین فعالیتهای اجرایی این اداره ذکر کرد.
نظر شما