پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۰۹

سرعت رشد مطالبات دانشجویی از سرعت رشد امکانات مادی بیشتر است

سرعت رشد مطالبات دانشجویی از سرعت رشد امکانات مادی بیشتر است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه وضعیت خوابگاه ها در گناباد بهتر از خوابگاه دانشگاه ها در شهرهای بزرگتر است، افزود: سرعت رشد مطالبات دانشجویی از سرعت رشد امکانات مادی بیشتر است.

به گزارش خبرنگار مهر در گناباد، محمد رئیس زاده در مراسم جشن بزرگ دانشجویی در این شهرستان افزود: ماهیت روز دانشجو یک حرکت ضداستکباری، ضداستعماری و غیرقابل انکار بود.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه دوران دانشجویی یک دوران منحصربه فرد است، تصریح کرد: 16 آذر در اعتراض شدید به آمریکا و انگلیس رقم می‌خورد که بعد از انقلاب به روز دانشجو نامیده شد.

رئیس‌زاده در ادامه درباره مفهوم جنبش دانشجویی گفت: جنبش شبکه‌ای از تعاملات غیررسمی بین افرادی با هویت مشترک است که با یکسری فعالیتهای اجتماعی یا سیاسی درگیر هستند.

وی با بیان اینکه جنبش یک سازمان نیست و عضو ندارد، گفت: جنبش حریف دارد که این حریف یا یک حکومت است یا یک جریان که این جریان یا حقیقی است یا مجازی که وجود این حریف برای بقای جنبش لازم است و بدون وجود این حریف، جنبشها پویایی ندارد.

وی جنبش دانشجویی را جنبش روشنفکران جوان دانست نه تولیدکننده و ادامه داد: جنبش دانشجویی حلقه واصل بین توده مردم و نخبگان یک جامعه است که نقش کاتالیزور را در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی دارند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: جنبش دانشجویی در واقع شامل انقلابی‌ترین انقلابیون یک جامعه است که با نگاهی معطوف  نسبت به موانع عقب افتادگی جامعه در پی ایجاد تحول مثبت در راستای جامعه است.

وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی در همه جوامع وجود ندارد، تصریح کرد: کشورهایی مثل انگلستان با وجودی که دانشجو زیاد دارد ولی جنبش دانشجویی ندارد و در اروپا در واقع فرانسه شروع‌کننده جنبش‌های دانشجویی است.

رئیس‌زاده در ادامه با اشاره به وضعیت جامعه اسلامی ایران گفت: در تاریخ این مملکت هیچ کس نتوانسته تاکنون ارتباط بین حکومت، مذهب و مردم را از بین ببرد و هرکس سعی در ازبین بردن  این ارتباط بوده، شکست خورده است.

وی افزود: منطقه‌‌ای که ما در آن قرار داریم محل خیزش اکثر بزرگان ادیان دنیاست و جداکردن مردم از دین کار عبثی است و تنها اینگونه افراد زحمت خود را زیاد می‌کنند.

وی با اشاره به برخی از خدمات دولت احمدی‌نژاد در دانشگاهها افزود: در دانشگاه علوم پزشکی گناباد خوابگاه های دانشجویی شش سال و ساختمان آموزشی دانشگاه 20 سال است که روی زمین مانده است که در این دولت به نتیجه می‌رسد.

وی با بیان اینکه وضعیت خوابگاه ها در گناباد بهتر از خوابگاه های دانشگاه ها در شهرهای بزرگتر است، افزود: سرعت رشد مطالبات دانشجویی از سرعت رشد امکانات مادی بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه بحث علمی کشور به دوش دانشگاه و دانشجوست، افزود: در راس همه امور در کشور رهبری با تمام توان همه ما را به فتح قله‌های علمی مکرر فرا می‌خواند و این وظیفه دانشجوست که به دنبال علم برود.

کد خبر 997646

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha