۱۹ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۳۷

نخستین سیلوی بتنی تمام مکانیزه کشور در یزد به بهره‌ برداری رسید

نخستین سیلوی بتنی تمام مکانیزه کشور در یزد به بهره‌ برداری رسید

یزد - خبرگزاری مهر: نخستین سیلوی بتنی تمام مکانیزه کشور با ظرفیت 50 هزار تن در یزد به بهره ‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، استاندار یزد چهارشنبه شب در مراسم بهره‌ برداری از این سیلو اظهار داشت: سربسته بودن این سیلو از ویژگی‌ های بسیار خوب آن است زیرا میزان آسیب‌ دیدگی گندم ‌ها را به حداقل می ‌رساند.

محمدرضا فلاح‌ زاده همچنین با تاکید بر نیاز ضروری استان یزد به احداث چنین سیلویی افزود: این سیلو در جوار کارخانه مکانیزه آردسایی استان یزد قرار گرفته از اینرو هزینه‌ های حمل و نقل آرد و گندم نیز کاهش خواهد یافت.

وی ضمن قدردانی از مجریان و مسئولان احداث این سیلوی 50 تنی، اظهار امیدواری کرد: با توسعه طرح سیلو، امکان ذخیره ‌سازی گندم در آینده در استان یزد افزایش یابد به نحوی که نیاز استان ‌های همجوار نیز تامین شود.

رئیس هیئت مدیره این سیلو نیز اظهار داشت: این سیلو نخستین سیلوی تمام مکانیزه ‌ای است که توسط بخش خصوصی راه‌ اندازی می‌ شود.

تمام بخشهای سیلوی 50 تنی یزد توسط متخصصان داخلی ساخته شده است

نعمت بخش با تشریح عملکرد بخش ‌های مختلف این سیلو عنوان کرد: تمام بخش ‌ها و قطعات این سیلو به دست متخصصان داخلی ساخته شده و برای احداث آن حتی یک میخ نیز از خارج از کشور وارد نشده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه در سال گذشته در رابطه با خرید گندم دوره سختی را سپری کردیم، افزود: با درایت مسئولان، معدل خرید گندم در استان‌ها چهار برابر شده و امسال خرید گندم در کشور به 10 میلیون تن رسیده است.

نانوایی های کشور رتبه بندی می شوند

نوری همچنین از اجرای طرح خروج گندم امانی از اول دی‌ ماه و اجرای طرح‌های نظارتی و رتبه‌ بندی نانوایان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح به شکلی عمل می‌ شود که ما دیگر وارد بحث خرید گندم نمی‌ شویم و تنها به خرید آرد اقدام می کنیم و آرد موردنظر را با استانداردهای مورد نظر و پیش‌بینی شده خریداری و با مکانیزم بهتری به دست نانوایی‌ها خواهیم رساند.

وی در مورد رتبه ‌بندی واحدهای خبازی نیز یادآور شد: در این طرح واحدهای خبازی شناسایی و با نظارت ‌های متفاوت توسط ناظران متفاوت مورد بررسی قرار می‌ گیرند.

نوری یادآور شد: در این طرح نانوایی‌ ها به لحاظ بهداشتی، تولید، زمان پخت و استانداردهای مورد نیاز تولید نان رتبه‌بندی می‌شود و این رتبه‌بندی در نرخ آنها تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان یزد نیز در این مراسم اظهار داشت: استان یزد به دلیل موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی، مکانی مناسب برای نگهداری گندم است.

مجوز ساخت چهار سیلوی دیگر در استان یزد صادر شد

بختیار اعلایی‌ با اشاره به اینکه مصرف گندم در استان یزد 130 هزار تن در سال است، از صدور چهار مجوز برای ساخت سیلو در این استان خبر داد.

رئیس سازمان بازرگانی استان یزد نیز در این مراسم ساخت سیلوی تمام مکانیزه را گامی موثر در راستای توسعه و رونق استان یزد دانست و افزود: در حال حاضر 40 هزار تن گندم در این سیلو ذخیره‌سازی شده که این میزان تا 50 هزار تن نیز قابل افزایش است.

سیلوی 18 هزار تنی قدیمی یزد مورد استفاده قرار می گیرد

محراب اسکندری از ساخت دو سیلوی 50 هزار تنی دیگر در این استان خبر داد و یادآور شد: از سیلوی 18 هزار تنی قدیمی یزد نیز استفاده بهینه خواهد شد.

نخستین سیلوی بتنی تمام مکانیزه کشور در یزد 50 هزار تن ظرفیت دارد و دارای شش مخزن با ارتفاع 55 متر و زیربنای دو هزار متر مربع است و در مدت دو سال آماده بهره‌برداری شده است.

برای ساخت این سیلو 50 میلیارد ریال از محل تسهیلات مصوب دور اول سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان یزد و بخش خصوصی هزینه شده است.

کد خبر 997666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha