پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۹

همایش "دین و همزیستی مسالمت‌آمیز" شنبه آغاز می‌شود

همایش دو روزه "دین و همزیستی مسالمت‌آمیز" از سوی مرکز مطالعات بین‌المللی دینی دانشگاه تهران و کمیسیون ملی یونسکو، شنبه 21 آذر آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، تربیت دینی در عصر مدرن، آموزه‌های دینی و حقوق بین‌الملل، حقوق اقلیتها و همزیستی مسالمت آمیز از جمله محورهای پیش بینی شده برای این همایش هستند .

یوخن هیپلر رئیس مؤسسه توسعه و صلح دانشگاه دویسبورگ آلمان، فتح‌الله مجتبائی مدیر گروه ادیان و عرفان مرکز تحقیقات، محمدرضا سعیدآبادی دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، علی اصغر یزدانی معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش، ابراهیم کلانتری رئیس دانشگاه معارف اسلامی به عنوان برخی از شرکت کنندگان این همایش معرفی شده اند.

این همایش طی 6 جلسه در مرکز مطالعات بین‌المللی دینی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد .

همایش فوق از سوی کمیسیون ملی یونسکو و مرکز مطالعات بین المللی دینی دانشگاه تهران و با مشارکت معاونت پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش، دانشگاه الهیات و معارف اسلامی، مرکز گفتگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مؤسسه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

همایش "دین و همزیستی مسالمت آمیز" شنبه 21 آذر ساعت 9 صبح در مرکز مطالعات بین المللی دینی واقع در کارگر شمالی، خیابان فاطمی غرب، خیابان اعتماد زاده، خیابان گردآفرید، کوچه بهشت، پلاک 4 برگزار می شود و ادامه مراسم عصر شنبه و روز یکشنبه 22 آذر در دانشگاه تهران خواهد بود .

اطلاعات بیشتر از طریق نشانی اینترنتی http://cirs.ut.ac.ir قابل دسترسی است .
 

 
.

کد خبر 997732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha