پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ آذر ۱۳۸۸، ۱۸:۴۰

طرح آهن یاری در 344 مدرسه دخترانه گلستان اجرا شد

طرح آهن یاری در 344 مدرسه دخترانه گلستان اجرا شد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش گلستان گفت: طرح تغذیه و آهن یاری در مجموع در 344 مدرسه دخترانه شامل کلیه مدارس متوسطه و راهنمایی دخترانه استان اجرا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عیسی پائین محلی بعد از ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در توافق به عمل آمده با مرکز بهداشت استان امسال قرص آهن با نام " فروس فومارات " در 344 آموزشگاه استان و به مدت 16 هفته و هفته ای یک قرص در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: این طرح 50 هزار و 417 دآنش اموز دختر استان را تحت پوشش قرار داده و به مدیران مدارس توصیه شده است که در صورت امکان با یک میان وعده مناسب قرصها در روز و ساعت معینی در هفته به دانش آموزان  و در سر کلاس داده شود.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین و شایعترین علل بروز کمبود آهن، مصرف کم انواع گوشت به ویژه گوشت قرمز است که آهن قابل جذب دارد.

مصرف ناکافی مواد غذایی حاوی ویتامین C نیز احتمال بروز کمبود آهن را افزایش می دهد، ویتامین C که در میوه ها و سبزیهای تازه و خام وجود دارد موجب افزایش جذب آهن غذا می شود و  کمبود دریافت ویتامین C موجب کاهش جذب آهن و در نتیجه کمبود آهن می شود.
 
همچنین  مصرف نانهایی که در تهیه آنها از جوش شیرین استفاده می شود، یکی دیگر از عوامل موثر در بروز کمبود آهن است. 

استان گلستان 301 هزار دانش آموز دارد.

کد خبر 997772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha