به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، هولیه که اکنون مدیر فنی فدراسیون فوتبال فرانسه است تدریس گروه مطالعات فنی AFC را از تاریخ 27 تا 29 ژانویه 2010 (7 تا 9 بهمنماه 1388) برعهده می گیرد.
قسمتی از برنامههای آموزشی با حضور مدرسان مربیگری خواهد بود که بازهم هولیه وظیفه آموزش آن را برعهده دارد.
حسن الصباح، معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا و مدیر بخش آموزش این کنفدراسیون گفت: " از اینکه مربی بزرگی به نام هولیه را برای این کلاسها در اختیار داریم خوشحالیم. این دوره جدیدی است که می تواند اطلاعات تازهای در اختیار حاضران قرار دهد".
تیمی TSG در داخل کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز حضور دارد که با دیدن ویدئو بازیها کیفیت بازیکنان و تیمهای فوتبال را زیر نظر دارد تا مشورتهای لازم را به مربیان بدهد. این تیم TSG همچنین کار انتخاب نامزدان بهترین بازیکن سال را هم برعهده دارد.
هولیه در این دوره از "اریک مومبیرتس"، سرمربی تیم زیر 21 سال فرانسه و مدرس فدراسیون فوتبال این کشور نیز کمک خواهد گرفت.
سال آینده شش دوره مربیگری برای مدرسان، تی اس جی، مدرسان مربیگری معلولان، مدرسان بدنسازی، فوتسال و دروازه بانی برگزار خواهد شد.
نظر شما