پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۲۵

موسی پور:

مدیران قم باید نسبت به رفع کمبود آب در استان دغدغه بیشتری داشته باشند

مدیران قم باید نسبت به رفع کمبود آب در استان دغدغه بیشتری داشته باشند

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم خواستار توجه جدی مدیران استان به مسئله کم آبی شد و گفت: همه مدیران باید در راستای رفع مشکل کم آبی تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت ‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور شامگاه جمعه در پایان بازدید پنج ساعته از پروژه‌های تولید و توزیع آب استان قم در سخنانی اظهار داشت: هماهنگی و تعامل مدیران و دستگاه‌ های اجرایی بی ‌تردید در پیشرفت کارها بسیار مؤثر خواهد بود و خوشبختانه این مهم در مجموعه مسئولان آب استان محقق شده است.

وی بر نگاه علمی و برنامه ‌ریزی مناسب در میان مدیران استان تأکید و عنوان کرد: امروز باید بیش از گذشته به پژوهش و نوآوری در عرصه‌های مختلف به ویژه در بخش آب، بها داده شود.

استاندار قم با بیان اینکه از جهت برنامه ‌ریزی برای تأمین آب استان با تدبیر مسئولان ذیربط نگرانی خاصی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اجرای بهنگام پروژه‌ های آب و نظارت دقیق بر کیفیت انجام آنها مشکل کمبود آب را تا حدود زیادی برطرف خواهد کرد.

حجت‌الاسلام موسی ‌پور افزود: دولت نهم نیز عنایت ویژه‌ ای برای حل مشکل کمبود آب استان قم داشت و طرحهای ملی مناسبی را در همین راستا تعریف کرد.

وی همچنین خواستار جدیت و اهتمام بیشتر مسئولان برای انجام پروژه ‌های انتقال آب از سرشاخه‌های دز و انتقال پساب ورامین به استان قم شد و گفت: با برطرف شدن مشکل کم‌ آبی موانع پیشرفت بخش صنعت و کشاورزی استان نیز برطرف خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه کشور ما در یک منطقه خشک و نیمه‌خشک قرار گرفته است، اظهار داشت: یکی از مهمترین مشکلات استان قم، مشکل کم ‌آبی است و این مهم ضرورت توجه بیش از پیش مسئولان بر اصلاح الگوی مصرف آب و گسترش فرهنگ استفاده بهینه از آب را مضاعف ساخته است.

حجت‌الاسلام موسی‌پور گفت: با توجه به سرانه بالای مصرف آب در استان قم که بعضا از برخی استانهای پرآب نیز بیشتر است، باید هر چه بیشتر بر روی فرهنگسازی و ارائه راهکارها و لوازم استفاده بهینه از منابع آبی اهتمام داشته باشیم.

وی تأکید کرد: هر چه مسئولان امر در جهت مدیریت تولید و توزیع آب در استان قم تلاش کنند اما فرهنگ استفاده درست از آب در میان مردم وجود نداشته باشد، باز هم مشکل کم‌ آبی در استان برطرف نخواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه مجموعه مدیران استان باید نسبت به کمبود جدی آب دغدغه بیشتری داشته باشند، خاطرنشان کرد: بازدید گروه‌های مرجع مردمی از تلاشهای صورت گرفته و هزینه‌های بالای تولید و توزیع آب، بر آگاهسازی مردم و فرهنگسازی مناسب در جامعه می‌تواند بسیار سودمند و مؤثر باشد.

وی بیان کرد: روحانیون و مبلغان اعزامی به مناطق مختلف استان قم در ایام محرم نیز در صورت آگاهی از برنامه‌ها و پروژه‌های آبی استان، در گسترش فرهنگ استفاده بهینه از آب در جامعه می‌توانند تأثیرگذار باشند.

کد خبر 998494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha