پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۵:۵۳

سیل 493 میلیارد ریال به کشاورزی بندرعباس خسارت وارد کرد

سیل 493 میلیارد ریال به کشاورزی بندرعباس خسارت وارد کرد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان از خسارت 493 میلیارد و 200 میلیون ریالی به بخش کشاورزی استان هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، جعفر صبوری پور ظهر شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در بارندگیهای اخیر به 40 هزار و 840 هکتار از اراضی کشاورزی استان خسارت وارد شده که این خسارت بیش از 442 میلیارد و 500 میلیون ریال پیش بینی می شود.

وی خاطرنشان کرد: 38 میلیارد و 800 میلیون ریال به منابع آبی و پنج میلیارد و 300 میلیون ریال به بخش دام و طیور و بیش از هفت میلیارد ریال به تاسیسات کشاورزی استان خسارت وارد شده است که مجموعاً 493 میلیارد و 200 میلیون ریال برآورد می شود.

وی اظهار داشت: به بیش از 40 هزار و 840 هکتار از اراضی استان خسارت وارد شده که این خسارت در شهرستانهای رودان 20 هزار هکتار، سیریک340 هکتار، حاجی آباد5 هزار و 500 هکتار و میناب 15 هزار هکتار پیش بینی می شود.

صبوری پور در خصوص خسارت به منابع آبی در شهرستان های استان هم تصریح کرد: 12 میلیارد و 400 میلیون ریال خسارت در شهرستان حاجی آباد، 24 میلیارد ریال خسارت به منابع آبی میناب و دو میلیارد ریال به منابع آبی شهرستان بندرخمیر پس از بارندگیهای اخیر خسارت وارد شده است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با اشاره به خسارت در بخش دام و طیور در این بارندگیها اذعان داشت: دو میلیارد و 300 میلیون ریال خسارت به دام و طیور شهرستان حاجی آباد و سه میلیارد ریال به بخش دام و طیور شهرستان میناب خسارت وارد شده است.

وی همچنین از خسارت به تاسیسات کشاورزی در سطح استان هم خبرداد و افزود: با توجه به زمانبر بودن برآورد دقیق خسارت به بخش کشاورزی تا پایان هفته جاری میزان دقیق و شرح آن مشخص و اعلام خواهد شد.

کد خبر 998704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha