به گزارش خبرنگار مهر در رشت، نماینده ولی فقیه در گیلان ظهر شنبه در مراسم تجمع طلاب حوزه های علمیه نسبت به واکنش به هتک حرمت ساحت مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی در روز 16 آذر ماه افزود: اکثریت قاطع مردم ایران پیرو ولایت فقیه و جمهوری اسلامی هستند و اگر باز هم همه پرسی در این باره برگزار شود، این اکثریت قاطع به جمهوری اسلامی ایران رای خواهد داد.
وی با اشاره به اینکه افراد محدودی که به بنیانگذار جمهوری اسلامی هتک حرمت کردند از عوامل باقی مانده سلطنت طلبها، دنیا طلبان و وابستگان استکبار جهانی هستند، اظهار داشت: آنها کسانی هستند که در فضای جمهوری اسلامی خواسته هایشان برآورده نمی شوند و منتظر فرصت هستند تا خود را عرضه کنند.
امام جمعه رشت با تاکید بر نقش تاثیرگذار بسیج و سپاه در سالهای دفاع مقدس برای دفاع از ایران اسلامی یادآور شد: آنان که بر ضد بسیج، سپاه و روحانیت شعار می دهند افراد معلوم الحالی هستند که منافع خود را در خطر می بینند و باید بدانند مردم امام، مقام معظم رهبری، انقلاب، عزت و اقتدار این انقلاب را دوست دارند.
نظر شما