پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۵:۰۴

در گفتگو با مهر اعلام شد:

حجم قراردادهای دانشگاه شهید چمران اهواز با صنایع در سال جاری

حجم قراردادهای دانشگاه شهید چمران اهواز با صنایع در سال جاری

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز حجم اعتباری قراردادهای دانشگاه شهید چمران اهواز با بخش صنعتی را در سال جاری نزدیک به 8 میلیارد تومان اعلام کرد.

مرتضی زرگر شوشتری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه در استان خوزستان وضعیت همکاری صنایع با دانشگاه به نسبت سایر استانها مطلوب است به خصوص رقم قابل ملاحظه ای از سهم یک درصد درآمدهای عملیاتی شرکتها و بانکها به پژوهش اختصاص یافته است.

وی افزود: برهمین اساس این استان در زمینه میزان جذب اعتباری که از یک درصد درآمدهای عملیاتی داشت، رتبه اول را در میان سایر استانهای کشور کسب کرد. 

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: خوشبختانه تعداد قراردادهای استان خوزستان با توجه به شرکتهای متعدد این استان به خصوص شرکت نفت بالا است.

شوشتری افزود: قراردادهای دانشگاه شهید چمران اهواز با شرکتها است که بخشی از آنها را بخش خصوصی تشکیل می دهند شهرداری، شرکت نفت، سازمان آب و برق، صنایع فولاد و بخشی از شرکتهای خصوصی و نیمه دولتی از جمله این بخشها هستند.

وی افزود: استان خوزستان در سالهای اخیر رشد قابل توجهی در زمینه تجاری سازی علم داشته است اما کاربردی کردن داده های علمی توجه بیشتر مسئولان را می طلبد.

کد خبر 998763

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha