به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سعید حسین پور ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در سال جاری مجموعا سه هزار و 250 میلیارد ریال اعتبار برای استان در نظر گرفته شد که تا نیمه آذرماه، دو هزار میلیارد ریال معادل 64 درصد از کل اعتبارات تخصص داده شد و از این مبلغ هزار و 300 میلیارد ریال در اختیار دستگاه های اجرایی قرار گرفت.
این مسئول به دو هزار و 591 میلیارد ریال اعتبار عمرانی خراسان رضوی در سال جاری اشاره کرد و گفت: کمیته تخصیص اعتبارات، هزار و 566 میلیارد ریال از اعتبارات عمرانی استان معادل 60 درصد از کل اعتبارات را تخصیص داده که از 78 درصد اعتبارات تخصیص یافته معادل هزار و 215 میلیارد ریال به دستگاه های اجرایی استان پرداخت شده است.
وی جذب اعتبارات عمرانی دستگاه های اجرایی را 898 میلیارد ریال معادل 73 درصد از اعتبار واگذار شده به استان عنوان کرد و ادامه داد: از محل اعتبارات ردیف ها و تبصره ها تا کنون 656 میلیارد ریال اعتبار به استان ابلاغ شده است که اعتبارات سفر مقام معظم رهبری، سفر ریاست جمهوری و خشکسالی را نیز شامل می شود.
حسین پور با بیان اینکه تا نیمه آذرماه، 527 میلیارد ریال از اعتبارات ردیفها و تبصره ها به خراسان رضوی تخصیص پیدا کرده است، افزود: از این مبلغ 85 میلیارد ریال به دستگاه های اجرایی پرداخت شده که تاکنون 30 میلیارد و 250 میلیون ریال جذب شده است.
وی دیوان محاسبات، سازمان امور اقتصادی و دارایی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را از جمله دستگاه های اجرایی با جذب 100 درصد اعتبارات معرفی کرد.
نظر شما