پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آذر ۱۳۸۸، ۱۶:۴۲

حیدرزاده خبر داد:

حضور فعال مدیریت شهری تهران در اجلاس جهانی محیط زیست

حضور فعال مدیریت شهری تهران در اجلاس جهانی محیط زیست

مشاور شهردار تهران در امور محیط زیست از حضور فعال مدیریت شهری تهران در اجلاس جهانی محیط زیست در کپنهاک و مشارکت تهران با کلان شهرهای دنیا در تصمیم‌گیری برای نجات زمین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس محمدهادی حیدرزاده از اجلاس جهانی زیست محیطی که به منظور بررسی تغییرات آب و هوایی در کپنهاک برگزار می‌شود به عنوان یک اتفاق مهم جهانی نام برد و اظهار کرد: در این اجلاس که شهرداری تهران در کارگروه مربوط به مدیریت شهری که در آن عمده‌ترین کلانشهرهای دنیا حضور دارند به صورت فعالانه‌ای حاضر خواهد شد.

رئیس ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، اهتمام جدی به اجلاس کپنهاک و تصمیمات آن با توجه به این که اخیراً ایران از لحاظ تخریب محیط زیست جزء 10 کشور نخست جهان اعلام شده است را مورد تاکید قرار داد و افزود: به رغم شائبه‌ای که در معرفی کشورمان به عنوان یکی از 10 کشور آلاینده دنیا وجود دارد ایران با حضور فعال در این اجلاس و مشارکت در تصمیم‌گیری‌های آن باید در جهت رفع این شائبه گام بر دارد.

مهندس حیدرزاده با اشاره به این که ما در ابتدا باید تکلیف خود را در قبال توسعه مشخص کرده و از وضعیت موجود که  توسعه به هر قیمتی است به سمت توسعه پایدار ارتقاء پیدا کنیم، تصریح کرد: متاسفانه موضوع محیط زیست و توجه به مسائل زیست محیطی در حد یک « شو» نتزل یافته است.

این مقام مسئول در شهرداری تهران با بیان این که محیط زیست در هیچ برهه و در هیچ دوره‌ای در اولویت قرار نداشته و توجه به این موضوع همواره با یک حرکت سینوسی همراه بوده است، اضافه کرد: این در حالی است که محیط زیست به عنوان مسئله اول دنیا از اهمیت ویژه‌ای در جهان امروز و مناسبات جهانی برخوردار است.

مشاور زیست محیطی شهردار تهران با تاکید بر ضرورت بهره‌برداری از اجلاس کپنهاک از حیث دریافت امتیازات فنی و مالی که معمولاً در این‌گونه نشست‌های بین‌المللی برای کشورهای در حال توسعه در نظر می‌گیرند، خاطرنشان کرد: امروزه محیط زیست یک موضوع اولویت‌دار جهانی است و اجلاس کپنهاک فرصتی است تا ما نیز به سهم خود در تصمیمات ملی، منطقه‌ای و جهانی اثرگذار باشیم.

کد خبر 998915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha