پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۸:۴۳

قرائتی:

مبلغان در محرم فلسفه قیام امام حسین (ع) را برای مردم بازگو کنند

مبلغان در محرم فلسفه قیام امام حسین (ع) را برای مردم بازگو کنند

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: مبلغان مذهبی باید در ایام محرم و در تبلیغ دینی خود به فلسفه اصلی قیام حضرت سیدالشهدا (ع) بپردازند و آن را برای مردم تشریح کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، حجت الاسلام قرائتی شامگاه شنبه در همایش ائمه جماعات و مبلغان مذهبی که با حضور آیت الله باریک بین نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، گفت: مبلغان باید در روشنگری مردم سعی کنند خرافات را تقبیح کنند و با بیان فلسفه اصلی قیام امامان مردم را با شعائر اصلی دین آشنا کنند.

وی افزود: قیام امام حسین (ع) برای اقامه نماز بود و شما باید این هدف را به خوبی برای عزاداران حسینی تبیین کنید و آنها را از حاشیه مراسم مذهبی دور کنید.

قرائتی بیان کرد: مبلغان دینی و ائمه جماعات باید در نمازهای جماعات در مدارس فعالانه شرکت کنند و با بیان مسائل واجب و مورد نیاز جوانان در بین دو نماز به افزایش محتوای سخنرانی های دینی کمک کنند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور یادآور شد: توجه به حق الناس و بیان مهارتهای زندگی برای جوانان و توجه دادن بیشتر به اهمیت نماز در سخنرانی ها به ویژه در مراکز آموزشی می تواند به گرایش بیشتر جوانان و آینده سازان کشور به ادای فرائض دینی به ویژه نماز موثر باشد. 

کد خبر 999086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha