به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، حجت الاسلام قرائتی شامگاه شنبه در همایش ائمه جماعات و مبلغان مذهبی که با حضور آیت الله باریک بین نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، گفت: مبلغان باید در روشنگری مردم سعی کنند خرافات را تقبیح کنند و با بیان فلسفه اصلی قیام امامان مردم را با شعائر اصلی دین آشنا کنند.
وی افزود: قیام امام حسین (ع) برای اقامه نماز بود و شما باید این هدف را به خوبی برای عزاداران حسینی تبیین کنید و آنها را از حاشیه مراسم مذهبی دور کنید.
قرائتی بیان کرد: مبلغان دینی و ائمه جماعات باید در نمازهای جماعات در مدارس فعالانه شرکت کنند و با بیان مسائل واجب و مورد نیاز جوانان در بین دو نماز به افزایش محتوای سخنرانی های دینی کمک کنند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور یادآور شد: توجه به حق الناس و بیان مهارتهای زندگی برای جوانان و توجه دادن بیشتر به اهمیت نماز در سخنرانی ها به ویژه در مراکز آموزشی می تواند به گرایش بیشتر جوانان و آینده سازان کشور به ادای فرائض دینی به ویژه نماز موثر باشد.
نظر شما