پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۱۴

مشخص شدن سرمایه گذار پالایشگاه باباجان / اجرای طرح در آینده نزدیک

مشخص شدن سرمایه گذار پالایشگاه باباجان / اجرای طرح در آینده نزدیک

ساری - خبرگزاری مهر: قائم مقام شرکت پالایشگاه نفت باباجان مازندران با اشاره به مشخص شدن سرمایه گذار خارجی پالایشگاه نفت باباجان اظهار داشت: عملیات اجرایی احداث پالایشگاه در آینده ای نزدیک آغاز می شود.

ابوالحسن رضا نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: طی روزهای گذشته جلسات دو روزه ای در یکی از مناطق زیبای لفور سوادکوه با حضور مدیرعامل و کارشناسان پالایشگاه نفت باباجان و سرمایه گذار خارجی و مشاور عالی طرح از کشور کانادا و چند شرکت پیمانکار ایرانی برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: تصمیماتی در جلسه فوق با حضور سرمایه گذاران خارجی و داخلی برگزار شده که مسئولان پالایشگاه را برای اجرای سریعتر آغاز فعالیت پالایشگاه نفت مازندران مصمم تر کرده است.

رضانژاد با اشاره به اینکه پالایشگاه باباجان یکی از مهمترین طرح های پتروشیمی کشور است، تصریح کرد: این طرح عظیم ملی از مصوبات سفر استانی دولت به مازندران بوده که می تواند تحولات شگرفی را در عرصه اقتصاد و اشتغال منطقه ایجاد کند.

قائم مقام مدیرعامل پالایشگاه نفت باباجان مازندران بیان داشت: این پالایشگاه با سرمایه گذاری 10 میلیارد یورویی با مشارکت سرمایه گذار ایرانی و خارجی احداث خواهد شد.

به گفته وی، یکی از کشورهای عربی تقبل بخشی از سرمایه گذاری خارجی در پالایشگاه باباجان را عهده دار شده که به زودی از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد.

وی اظهار امیدواری کرد: پس از عملیات نقشه برداری هوایی، زمینی و فنس کشی عملیات اجرایی پالایشگاه نفت باباجان مازندران تا پایان سال جاری با حضور مقامات کشوری و استانی در منطقه پشتکوه کیاسر آغاز شود.

به گزارش مهر، سازمان حفاظت محیط زیست در شهریور ماه سال جاری موافقت خود را از احداث پالایشگاه نفت شمال کشور در منطقه پشتکوه بخش کیاسر شهرستان ساری اعلام کرده است.

کد خبر 999171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha